MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Μαρούσι, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Μαρούσι, πού θα δείτε τα παιχνίδια
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Η 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη και του Αμαρουσίου απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Φινάλε μπαίνει στην 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League με δύο παιχνίδια σε Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και Μαρούσι.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση είναι εκείνη του Ολυμπιακού με τον Άρη (15:00, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24), με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τους Θεσσαλονικής στο τελευταίο τους παιχνίδι για το ημερολογιακό έτος.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 10-1 και θέλει να φτάσει στην 11η νίκη του σε 12 αγώνες. Από την άλλη, οι κίτρινοι έχουν ρεκόρ 6-5 και φιλοδοξούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Πειραιά για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Stoiximan Basket League για το 2023, το Μαρούσι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR (17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο 4-7, ενώ οι πράσινοι φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντες μόνοι πρώτοι και αήττητοι με 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

  • Καρδίτσα - Απόλλωνας 76-74
  • Προμηθέας - ΠΑΟΚ 80-73
  • Περιστέρι bwin - Κολοσσός 89-77
  • Λαύριο - ΑΕΚ Betsson 75-90

Η βαθμολογία

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ