MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη της EuroLeague Women, οι Μπακς υποδέχονται τους Νετς, πού θα δείτε τα ματς

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη της EuroLeague Women, οι Μπακς υποδέχονται τους Νετς, πού θα δείτε τα ματς
FIBA

Στη μάχη της EuroLeague Women ρίχνεται ο Ολυμπιακός, που δοκιμάζεται στη Γαλλία κόντρα στην Μπουρζ. Τους Μπρούκλιν Νετς υποδέχονται οι Μιλγουόκι Μπακς (27/10, 02:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT 24). 

Η φάση των ομίλων της EuroLeague Women ξεκινάει σήμερα (26/10), με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει επί γαλλικού εδάφους της Μπουρζ (26/10, 21:00). Το εν λόγω παιχνίδι δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση, αλλά μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε Live Stream από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube.

Δράση υπάρχει ακόμα στο EuroCup, αλλά και στο Basketball Champions League, με τη Γαλατάσαραϊ του Αντρέα Πιστιόλη να αγωνίζεται στο Ισραήλ κόντρα στη Χάποελ Χολόν (26/10, 19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT 24).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί με 10 αναμετρήσεις του NBA. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει φυσικά το παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς στο Fiserv Forum (27/10, 02:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT 24).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ