MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Η Μακάμπι αντιμετωπίζει την Ρεάλ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την EuroLeague, πού θα δείτε το παιχνίδι

EUROLEAGUE / FINAL 4 /  /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / FINAL 4 / / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την EuroLeague (28/11, 21:05, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24). Μάχη του Παναθηναϊκού στην Τουρκία με αντίπαλο την Μπεσίκτας για το EuroCup Γυναικών (18:00). Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Μία αναμέτρηση για την EuroLeague περιλαμβάνει το σημερινό μπασκετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς η Μακάμπι αντιμετωπίζει την Ρεάλ στο Βελιγράδι σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης (28/11, 21:05, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24).

Η ομάδα από το Τελ Αβίβ μετρά πέντε νίκες και τέσσερις ήττες, ούσα στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ρεάλ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της φετινής διοργάνωσης με εννέα θετικά αποτελέσματα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μάχη του Παναθηναϊκού στο EuroCup Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία σημαντική αναμέτρηση για το EuroCup Γυναικών, καθώς αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας επί τουρκικού εδάφους για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη βρίσκεται στο 3-2 και φιλοδοξεί να πετύχει την τέταρτη νίκη της στο κλείσιμο του ομίλου. Η αναμέτρηση κάνει τζάμπολ στις 18:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube.

Η βαθμολογία

  1. Μπεσίκτας 4-1
  2. Μέχελεν 3-2
  3. Παναθηναϊκός 3-2
  4. Σλάβια Μπάνσκα 0-5
TAGS MEDIA ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ