MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές μάχες για Άρη και Περιστέρι bwin, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές μάχες για Άρη και Περιστέρι bwin, πού θα δείτε τα παιχνίδια
ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS / EUROKINISSI

Ευρωπαϊκές μάχες για Άρη και Περιστέρι bwin, με τους Θεσσαλονικείς να υποδέχονται στην Μπουργκ για το EuroCup και την ομάδα του Σπανούλη να φιλοξενεί τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League. Κρίνεται ο δεύτερος φιναλίστ του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Άρης και Περιστέρι bwin ρίχνονται σήμερα στη μάχη αναφορικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν εντός έδρας αναμετρήσεις για EuroCup και Basketball Champions League αντίστοιχα.

Η ομάδα που αγωνίζεται πρώτη χρονικά είναι εκείνη του Βασίλη Σπανούλη, καθώς το Περιστέρι bwin υποδέχεται τη Χάποελ Ιερουσαλήμ του Ηλία Καντζούρη για τη φάση των 16 του Basketball Champions League (19:30, COSMOTE SPORT 4, Match Center από το SPORT24). Οι κυανοκίτρινοι βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Τενερίφη, την Καρσίγιακα και την αποψινή τους αντίπαλο και ξεκινούν από το κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Group K.

Δύσκολο παιχνίδι για το EuroCup έχει ο Άρης, μισή ώρα αργότερα από το τζάμπολ στην αναμέτρηση του Περιστερίου bwin (20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Η ομάδα του Καστρίτη υποδέχεται την πρωτοπόρο του Group B, Μπουργκ για την 16η αγωνιστική (εκ των 18) της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Οι έξι πρώτες ομάδες παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 5η θέση με ρεκόρ 7-8.

Κρίνεται ο δεύτερος φιναλίστ του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ

Η δεύτερη ομάδα του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ θα κριθεί σήμερα και θα προκύψει από το ζευγάρι Ελευθερία Μοσχάτου - Εσπερίδες Καλλιθέας. Οι δύο ομάδες κοντράρονται σήμερα στις 18:30 και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό.

TAGS MEDIA ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ