ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Παίξαμε μία καλή τελευταία άμυνα και ο Ναν έβαλε το καλάθι στην εκπνοή ως σκόρερ που είναι"

Ο Εργκίν Αταμάν στο Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός
Ο Εργκίν Αταμάν στο Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Για τα δύο πρόσωπα που εμφάνισε η Παναθηναϊκός AKTOR στην Μπολόνια μίλησε ο Εργκίν Αταμάν μετά το οριακό διπλό που πήταν οι πράσινοι με 81-79, αλλά και για τον πρωταγωνιστή της νίκης, Κέντρικ Ναν.

Ο Κέντρικ Ναν χάρισε στον Παναθηναϊκό AKTOR ένα πολύτιμο διπλό στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια (79-81) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, αφότου οι πράσινοι είχαν βρεθεί από τον παράδεισο στην κόλαση. Ο Έργκιν Αταμάν μίλησε για τα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στην Ιταλία, αλλά και για τη σημασία του εν λόγω αποτελέσματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός:

"Παίξαμε φανταστικά στο πρώτο μέρος, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιλέξαμε να πάρουμε τα σωστά σουτ και βάλαμε 51 πόντους.

Η κατάσταση στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετική. Χάσαμε τα ελευθέρα σουτ, δεν είχαμε καλές περιστροφές και η μπάλα κολλούσε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες μετά το ρολάρισμα, ιδίως με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου. Σε αυτό το διάστημα δώσαμε αυτοπεποίθηση στην Μπολόνια, η οποία επέστρεψε στο ματς βήμα-βήμα. Ο Μπελινέλι έβαλε τα σουτ, ο Σενγκέλια έβαλε τρίποντα που δεν συνηθίζει και έτσι η Βίρτους επέστρεψε.

Τελικά παίξαμε μία καλή τελευταία άμυνα και ο Ναν έβαλε το καλάθι στην εκπνοή ως σκόρερ που είναι. Είναι σύνηθες να βάζει τέτοια καλάθια. Για μένα δεν είναι φυσιολογικό που έχασε τόσες κατοχές στο δεύτερο μέρος. Είναι μια σημαντική νίκη για μας γιατί θέλουμε να προστατέψουμε τη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος της regular season".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ