ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αταμάν: "Μερικές φορές παίζουν όλοι και δεν είμαστε καλοί, άλλες παίζουμε με 6 παίκτες και είμαστε στο 90% της απόδοσής μας"

Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3 και LIVE από το SPORT24) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ότι πως είναι σημαντικό ότι οι "πράσινοι" είναι πλήρεις, αλλά χρειάζεται συγκέντρωση από όλους τους παίκτες, ενώ στάθηκε στην σημασία της κατάκτησης της 2ης θέσης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για έναν ακόμα αγώνα-πρόκληση αντιμετωπίζοντας αύριο (29/3) εκτός έδρας την Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3 και LIVE από το SPORT24) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην σημασία του αγώνα.

Αναλυτικά ο Τούρκος τεχνικός δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια: "Περιμένω ένα δύσκολο ματς. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Οι τελευταίοι τρεις αγώνες στην κανονική περίοδο θα είναι σαν τελικοί. Τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση και ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να την υπερασπιστούμε".

Για τον Λούκα Μπάνκι και το στυλ παιχνιδιού της Βίρτους: "Έχω τεράστιο σεβασμό στον κόουτς Μπάνκι. Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και παίζει στην έδρα της. Αγωνίζεται διαφορετικά στο γήπεδό της σε σχέση με τους εκτός έδρας αγώνες.

Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να μοιράσουμε την μπάλα και σίγουρα να παίξουμε επιθετική άμυνα όπως κάναμε στο ΟΑΚΑ"

Για το ροτέισον και το γεγονός ότι πλέον ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι πλήρης: "Θα είναι σημαντικό να έχουμε επιλογές σε όλες τις θέσεις σε ό,τι αφορά τον χρόνο συμμετοχής.

Το πώς θα παρουσιαστούμε είναι ακόμα πιο σημαντικό επειδή όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Μερικές φορές παίζουμε όλοι και δεν είμαστε καλοί. Κάποιες φορές παίζουμε με έξι παίκτες, όπως συνέβη στα τελευταία 2-3 ματς, και είμαστε στο 90% της απόδοσής μας και νικήσαμε"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ