ΤΟΥΡΚΙΑ

Αταμάν για την εθνική Τουρκίας: "Ίσως μπορούμε να έχουμε ανοικτή την πόρτα για έναν παίκτη από την Ευρώπη ή το NBA"

Αταμάν για την εθνική Τουρκίας: "Ίσως μπορούμε να έχουμε ανοικτή την πόρτα για έναν παίκτη από την Ευρώπη ή το NBA"
FIBA

Ο Εργκίν Αταμάν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης της εθνικής Τουρκίας με παίκτη από την Ευρώπη ή το NBA σε δηλώσεις του αναφορικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Εργκίν Αταμάν έφτασε στην Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα (19/2) με σκοπό να πιάσει δουλειά με την εθνική Τουρκίας εν όψει των προκριματικών του EuroBasket 2025 και ο έμπειρος τεχνικός έκανε δηλώσεις σχετικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Αταμάν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης της εθνικής Τουρκίας με παίκτη από την Ευρώπη ή το NBA, ενώ εξέφτασε και την ελπίδα του η ομάδα να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ως γηγενή και όχι ως νατουραλιζέ.

Η Τουρκία βρίσκεται στο Group B των παραθύρων του EuroBasket 2025 μαζί με Ισλανδία, Ιταλία και Ουγγαρία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς ως Τούρκο παίκτη και όχι ως νατουραλιζέ όπως την περίπτωση του Ερκάν Οσμάνι. Ίσως μπορούμε να έχουμε επίσης την πόρτα ανοικτή για έναν παίκτη από την Ευρώπη ή το NBA που να μπορεί να πάει την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Αυτό είναι επίσης στα πλάνα μας".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ