ΚΑΟΔ

"Άρπαξε" τον Τσαλδάρη

"Άρπαξε" τον Τσαλδάρη
INTIME SPORTS

Κάτοικος Δράμας και επίσημα είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης που θα φοράει την φανέλα του ΚΑΟΔ American Genetics μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Νυστέρι για Χρυσικόπουλο.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης είναι και επίσημα κάτοικος Δράμας και θα φοράει την φανέλα του ΚΑΟΔ American Genetics μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνής γκαρντ έγινε ουσιαστικά με το που έμεινε ελεύθερος από την Νέα Κηφισιά και από σήμερα βρίσκεται στην διάθεση του Κώστα Μέξα στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" και θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Η ανακοίνωση της δραμινής ΚΑΕ ανέφερε:

" Η ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον διεθνή γκαρντ, Δημήτρη Τσαλδάρη για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1980, έχει ύψος 1,96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3". Ξεκίνησε την καριέρα στον Άλιμο, με τον οποίο αγωνίσθηκε στην Α2 από το 2001 έως το 2004.

Τη σεζόν 2004-05 αγωνίστηκε στο Περιστέρι, ενώ τη σεζόν 2005-06 αγωνιζόμενος με τον Πανελλήνιο, αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Α1. Το 2006 υπέγραψε στον Άρη όπου αγωνίστηκε έως το 2009, συμμετέχοντας και στην Ευρωλίγκα. Μετά τον Άρη συνέχισε στο εξωτερικό. Αγωνίστηκε στην Ιταλία με την φανέλα της Νάπολι, της Μοντεγκρανάρο και της Σάσαρι.

Επέστρεψε στον Άρη την περίοδο 2011-12 και την επόμενη χρονιά ξεκίνησε στον Κολοσσό, αλλά στο μέσο της περιόδου μετακόμισε στην Ιταλία για την Μπιέλα.

Την περσινή χρονιά επέστρεψε στην Α1 με την Κηφισιά της οποίας ήταν στο ρόστερ μέχρι και πριν λίγες ημέρες.

Έχει αγωνιστεί επτά φορές με την Εθνική ανδρών".

Επέμβαση για τον Χρυσικόπουλο

Οι φετινές ενοχλήσεις του Λίνου Χρυσικόπουλου στην μέση του είχανε σαν αποτέλεσμα ο διεθνής φόργουορντ του ΚΑΟΔ American Genetics να μην γλιτώσει την επέμβαση. Μετά την επίσκεψη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου, η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Χρυσικόπουλος θα επιστρέψει στην δράση και πάλι στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Αυτή ήταν και η βασική αιτία που ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας Κώστας Μέξας υπέδειξε να αποκτηθεί ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Το φλερτ με τον διεθνή φόργουορντ ξεκίνησε με το που έγινε γνωστό ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Νέα Κηφισιά. Την επομένη της ήττας από τον ΚΑΟΔ American Genetics στο Ζηρίνειο.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ