ΑΡΗΣ

Άρης-Λουκόιλ: 90-71

Άρης-Λουκόιλ: 90-71
Ράιτ

Τη νίκη με 90-71 επί της Λουκόιλ, πήρε ο Άρης, στην τελευταία μέρα του τουρνουά "Basketorama Νίκος Γκάλης"

Το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ κράτησε για το τέλος την καλύτερή του εμφάνιση στο τουρνουά, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και έφθασε δίκαια στο τελικό 90-71, με πρώτο σκόρερ τον Μάσεϊ που είχε 17 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 26-18, 43-34, 71-47, 90-71.

Οι πόντοι των ομάδων:


Άρης (Χέρμπερτ): Καστλ 10, Τέρι 13 (3), Παντελιάδης 7 (1), Σεραπίνας 1, Ράιτ 9 (1), Καλαϊτζής, Ηλιάδης, Τσαλδάρης 10 (2), Καραδολάμης, Μότολα 12 (1), Μάσεϊ 17, Αγαδάκος 11 (1).

Λουκόιλ (Λούκαϊτς): Μπερκς 10 (2), Λίλοβ, Σμιθ 24 (1), Στεφάνοφ 2, Ζαφίροβ 9 (1), Άντιτς 14 (1), Μπάνεφ 8, Στόικοφ 4.

Χέρμπερτ: " Ευχαριστούμε τους διοργανωτές"
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, δήλωσε: " Παίξαμε πολύ καλά, κυρίως στις πρώτες τρεις περιόδους. Είχαμε ομαδικότητα, πήγαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ τα πρώτα 3 δεκάλεπτα. Η ομαδικότητα, η άμυνα και η επίθεση ήταν καλύτερη.Ευχαριστούμε τους διοργανωτές, ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση. Εκπληκτική ήταν και η φιλοξενία του κόσμου. Η Κύπρος είναι μια θαυμάσια χώρα. Ευχαριστούμε για τα τρία παιχνίδια που κάναμε. Το τουρνουά και η φιλοξενία του κόσμου ήταν εκπληκτική".

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Λούκαϊτς της Λουκόιλ Ακαντέμικ τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε. Είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα μας και πρέπει να βρούμε τη λύση. Από ένα σημείο και μετά περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι. Κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα".

"Παίξαμε με τον Άρη και πριν από δέκα μέρες και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξει στην ομάδα η στην τεχνική ηγεσία. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και την όλη φιλοξενία. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον Άρη

".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ