ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Πανελλήνιος-Άρης: 80-67

Πανελλήνιος-Άρης: 80-67
με αρη

Ο Πανελλήνιος επικράτησε με 80-67 του Άρη στην 2η μέρα του τουρνουά "Basketorama Νίκος Γκάλης"

Ο Πανελλήνιος ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με το σύνολο του Γιώργου Καλαφατάκη να κατάφερε να προηγηθεί με 23-8 στο δεκάλεπτο και 41-24 στο 18΄.
Ο Άρης έδειχνε να μπαίνει στους ρυθμούς του παιχνιδιού με το ξεκίνημα της επανάληψης όταν και μπόρεσε να μειώσει στο 25΄ σε 54-49 το 45-29 του ημιχρόνου με τους παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ να βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό την άμυνά τους.

Στη συνέχεια όμως οι «Ολυμπιονίκες» βρήκαν πάλι λύσεις στην επίθεση και να φθάνουν στη νίκη επί του Άρη με το τελικό 80-67.

Αύριο Πανελλήνιος και Άρης έχουν ρεπό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να αντιμετωπίζει την Λουκόιλ Ακαντέμικ στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας.

Τα δεκάλεπτα: 8-23, 29-45, 48-57, 67-80.

Άρης: Καστλ 7 (1), Τέρι 4, Παντελιάδης 3, Σεραπίνας 5 (1), Ράιτ 2, Καλαϊτζής, Ηλιάδης 17 (2), Τσαλδάρης 2, Τσαϊρέλης 1, Μότολα, Μάσεϊ 21, Αγαδάκος 4.

Πανελλήνιος: Γκρούντι 15, Αργυρόπουλος 2, Καλαϊτζίδης, Καράμπουλας 3 (1), Σακελλαρίου 5 (1), Αποστολίδης 4, Πέτρουλας 2, Ντόζετ 13 (3), Σκλάβος 18 (4), Εντζάι 6, Μπάντερ, Παπαιωακείμ 12.

Χέρμπερτ: " Κλειδί η ομαδικότητα"
Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Άρη, Γκόρντον Χέρμπερτ, στις δηλώσεις του τόνισε: " Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που ήταν με διαφορά πολύ καλύτερος σε σχέση με εμάς. Η λέξη "κλειδί" στο μπάσκετ είναι η ομαδικότητα κάτι που δεν είχαμε σήμερα, με εξαίρεση την τρίτη περίοδο. Δεν τα πήγαμε καλά στην άμυνα, αλλά ούτε και στην επίθεση. Ουσιαστικά είχαμε καλή παρουσία μόνο στην τρίτη περίοδο".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαφατάκης, δήλωσε: " Ήταν ένα δύσκολο φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Για μας δεν σημαίνει τίποτα το αποτέλεσμα. Τα φιλικά είναι για να προετοιμάζονται οι ομάδες και η ουσία είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει στις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις".

"Μόνο την ώρα του αγώνα βλέπουμε στα φιλικά και όχι το αποτέλεσμα. Σε σχέση με χθες πάντως παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Βασιστήκαμε στην άμυνα και έχουμε πλέον 15 μέρες μπροστά μας και δεν μας ξεγελούν τα αποτελέσματα των φιλικών. Κρατάμε αυτά που θέλουμε μέσα από αυτούς τους αγώνες, ενώ θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και στον προπονητή του

".















TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ