EUROLEAGUE

Αποθέωσε Πεδουλάκη η Ασάνοβα

Αποθέωσε Πεδουλάκη η Ασάνοβα

Η Ούνιξ Καζάν επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Αργύρη Πεδουλάκη και η αντιπρόεδρος του οργανισμού, Όλγα Ασάνοβα, εξήγησε τους λόγους που οι κυπελλούχοι Ρωσίας στράφηκαν στην περίπτωση του Έλληνα κόουτς.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκατσε για τελευταία φορά σε πάγκο ομάδας στις 7 Μαρτίου, στο 61-68 από τη Λαμποράλ Κούτσα. Θα επιστρέψει για λογαριασμό της Ούνιξ Καζάν, έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο Βόβορα .

Ο Έλληνας τεχνικός θα δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων και η αντιπρόεδρος της Ούνιξ Καζάν, Όλγα Ασάνοβα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο κόουτς των κυπελλούχων Ρωσίας. ''Είναι ένας έμπειρος προπονητής που δούλεψε με επιτυχία στην ελληνική λίγκα ως κόουτς του Παναθηναϊκού. Κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα ενώ αναδείχθηκε Προπονητής της Χρονιάς'' ανέφερε χαρακτηριστικά στο rsports.ru.

Παράλληλα εξήγησε ότι η Ούνιξ Καζάν θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στις αρχές Αυγούστου. Οι Ρώσοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επόμενη Euroleague μέσω του προκριματικού γύρου .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ