VTB LEAGUE

Και ο Βόβορας στην Ούνιξ

Και ο Βόβορας στην Ούνιξ
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι από χθες ο νέος προπονητής της Ούνιξ Καζάν, όμως στην μακρινή ρωσική πόλη θα έχει στο πλευρό του και τον επί χρόνια άμεσο συνεργάτη του, Γιώργο Βόβορα

Η ελληνική παροικία στη Ρωσία έχει μεγαλώσει και ολοένα αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Κάτοικος Καζάν δηλώνει από χθες ο Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα αναλάβει να οδηγήσει την Ούνιξ στα προκριματικά της Euroleague και στη VTB.

Στη ρωσική πόλη, όμως δεν θα είναι μόνος του καθώς εκτός από τους Νίκο Ζήση, Κώστα Καϊμακόγλου και Ίαν Βουγιούκα (δεν είναι σίγουρη η παραμονή του) που βρίσκονταν και πέρσι εκεί στο πλευρό του θα υπάρχει ακόμα ένας Έλληνας. Ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Βόβορα, με τον οποίο συνεργάζονται άρτια εδώ και πολλά χρόνια, ενώ η σχέση τους εκτός από επαγγελματική είναι και φιλική, καθώς τους δύο άντρες ενώνει η εκτίμηση κι ο σεβασμός που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Αργύρης Πεδουλάκης και Γιώργος Βόβορας συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο τη σεζόν 2007-08 κι από τότε δεν χώρισαν ποτέ, καθώς ο 50χρονος τεχνικός τον είχε στο πλευρό του σε ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Παναθηναϊκό που ακολούθησαν. Πλέον οι δύο τους θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί και εκτός ελληνικών συνόρων.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ