ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Αποστολή στο Βελιγράδι: Το SPORT24 στο γήπεδο με το όνομα του Βασίλη Σπανούλη

Αποστολή στο Βελιγράδι: Το SPORT24 στο γήπεδο με το όνομα του Βασίλη Σπανούλη
SPORT24/24MEDIA HARRIS STAVROU

Η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφουν οι Σέρβοι στον Βασίλη Σπανούλη χτυπούν κόκκινο. Γι' αυτό και το γηπεδάκι που φέρει το όνομά του, στις όχθες του Δούναβη, παραμένει στη θέση του και αποτελεί μνημείο του μπάσκετ σε πάρκο του Βελιγραδίου.

Kosarkaskom Terenum Spanoulis. Ή σε απλά ελληνικά, γήπεδο μπάσκετ Σπανούλης. Έξι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που οι Σέρβοι τίμησαν τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το ανοιχτό που φέρει το όνομά του παραμένει... ανοιχτό σε κάθε φίλο του μπάσκετ και του αθλητισμού στις όχθες του Δούναβη.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Χάρης Σταύρου

Στο Block 10 ενός χαοτικά μεγάλου πάρκου που εκτείνεται κατά μήκος του φημισμένου ποταμού, το γηπεδάκι του Kill-Bill συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα και να μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το μέγεθος του ειλικρινούς σεβασμού που τρέψουν οι Σέρβοι για τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα και νυν (;) ή έστω μελλοντικό (;) προπονητή.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν το βράδυ της Παρασκευής (25/2) καλεσμένος στον αγώνα Σερβία - Σλοβακία, ενώ την Κυριακή (27/2) είναι καλεσμένος στην εξ αναβολής αναμέτρηση της EuroLeague ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Φενέρμπαχτσε. Και σε κάθε επίσκεψή του στο Βελιγράδι θα περνάει και από το γηπεδάκι με το όνομά του για να χαμογελάει και να αισθάνεται πως πράγματι πέτυχε πολλά εντός, αλλά και άλλα τόσα εκτός παρκέ.

Η εξέδρα στο ανοιχτό που φέρει το όνομα του Βασίλη Σπανούλη στο Βελιγράδι
Η εξέδρα στο ανοιχτό που φέρει το όνομα του Βασίλη Σπανούλη στο Βελιγράδι SPORT24/24MEDIA HARRIS STAVROU
Χειμωνιάτικο τοπίο στο γηπεδάκι του Σπανούλη στις όχθες του Δούναβη
Χειμωνιάτικο τοπίο στο γηπεδάκι του Σπανούλη στις όχθες του Δούναβη SPORT24/24MEDIA HARRIS STAVROU
Η πινακίδα με τα do's και τα dont's στο γηπεδάκι του Βελιγραδίου
Η πινακίδα με τα do's και τα dont's στο γηπεδάκι του Βελιγραδίου SPORT24/24MEDIA HARRIS STAVROU

Το SPORT24 βρίσκεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου η adidas, το αυθεντικό basketball brand, με το #ImpossibleIsNothing mindset, δίνει την ευκαιρία στους νέους ταλαντούχους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες να λάμψουν μέσω του adidas Next Generation Tournament.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ