ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο SPORT24 για τον προπονητή Σπανούλη: "Εντυπωσιάστηκα απ' όσα ήξερε για τους παίκτες του"

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο SPORT24 για τον προπονητή Σπανούλη: "Εντυπωσιάστηκα απ' όσα ήξερε για τους παίκτες του"
SPORT24/ HARRIS STAVROU

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε στο SPORT24 για το πρώτο παιχνίδι του Βασίλη Σπανούλη με την ιδιότητα του προπονητή. Ο ατζέντης του "Kill Bill" αποκάλυψε τι του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση για τον... κόουτς, αλλά και την πεποίθησή του πως το μέλλον του είναι λαμπρό.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει τον Βασίλη Σπανούλη, αυτός είναι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο επί σχεδόν δύο δεκαετίες ατζέντης του "Kill Bill" δεν θα μπορούσε να χάσει το πρώτο παιχνίδι του πελάτη του, με νέα ιδιότητα, αυτή του προπονητή. Η συγκυρία ήταν άλλωστε ιδιαίτερη για εκείνον αφού το ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη έγινε απέναντι στην ομάδα που ανήκει στον ίδιο, τη Μέγκα.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Χάρης Σταύρου

Κάτι στο οποίο στάθηκε κι ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στο SPORT24, το οποίο βρίσκεται στη σερβική πρωτεύουσα για να δει από κοντά την ιστορία να γράφεται.

"Είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Αυτό είναι το πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής, μιλήσαμε πολύ γι αυτό. Θα δούμε πώς θα πάει, ίσως αυτό να είναι το μέλλον του. Όπως ξέρουμε, συνήθως οι σπουδαίοι πόιντ γκαρντ κάνουν σπουδαία καριέρα ως προπονητές. Σχεδόν κανείς δεν έχει προσωπικότητα σαν τη δική του. Ας ελπίσουμε πως θα μια λαμπρή προπονητική καριέρα έρχεται" ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος είχε κάθε λόγο να χαμογελά και να αισθάνεται μια γενικότερη ευφορία γι αυτά που γίνονταν στο Βελιγράδι το απόγευμα της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου.

Η ερώτηση που ακολούθησε ήταν η προφανής: αν βλέπει τον Βασίλη Σπανούλη να γίνεται ένας θρυλικός προπονητής, μετά από παίκτης.

"Αν αποφασίσει να γίνει προπονητής, είμαι σχεδόν βέβαιος πως θα είναι σπουδαίος. Ακόμη και γι αυτό το τουρνουά, που δεν έχει καθόλου πίεση και συναντάς τους παίκτες μια μέρα πριν από τους αγώνες, πέρασε αρκετό χρόνο στην Ελλάδα, βλέποντας τους παίκτες σε βίντεο. Έμεινα έκπληκτος και εντυπωσιάστηκα από το πόσα πράγματα ήξερε για τους παίκτες του, πριν τους δει στην προπόνηση. Αυτό μου επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως ό,τι κάνει, το κάνει με τον δέοντα τρόπο" απάντησε για να προσθέσει πάνω σε αυτό:

"Σας λέω, μπορεί να θυμάσαι με κάποιον τρόπο δέκα ονόματα. Πριν από τη διοργάνωση όμως, ήξερε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των παικτών. Γελούσα χθες το βράδυ, που μιλούσαμε για την ομάδα, για το πόσα ξέρει. Ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί και αν θα γίνει προπονητής και θα έχει ακόμη μια σπουδαία ιστορία. Θα μου άρεσε πολύ να είμαι μάρτυρας όλων αυτών".

Όσο για την ιδιαιτερότητα που υπήρχε, δεδομένου ότι ο πελάτης του αντιμετώπισε την ομάδα του;

"Πάντα έλεγα πως ο Θεός δημιουργεί τόσα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Ποιος θα φανταζόταν πως το πρώτο παιχνίδι του Βασίλη Σπανούλη ως προπονητή θα ήταν απέναντι στην ομάδα που δημιούργησα στο παρελθόν. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πως το 2004, που ξεκίνησα τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη, ανέλαβα την Μέγκα. Κατά κάποιον τρόπο όλα συνδέονται. Είναι μια από τις μεγάλες μέρες. Απολαμβάνω που είμαι εδώ, η καρδιά μου είναι γεμάτη από υπέροχα συναισθήματα" εξήγησε με χαμόγελο, δείχνοντας έτοιμος να καταστρώσει τα δικά του πλάνα προκειμένου να βοηθήσει τον "Kill Bill" σε ό,τι κι αν χρειαστεί ως προπονητής.

Το SPORT24 βρίσκεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου η adidas, το αυθεντικό basketball brand, με το #ImpossibleIsNothing mindset, δίνει την ευκαιρία στους νέους ταλαντούχους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες να λάμψουν μέσω του adidas Next Generation Tournament.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ