ΠΑΟΚ: Ο Μπερτατσίνι ήρθε από τον πάγκο, χάρισε τη νίκη στην Άντερλεχτ στις καθυστερήσεις και τώρα ρεβάνς με τον Δικέφαλο

Η Άντερλεχτ λύγισε με 2-1 τη Λα Λουβιέρ χάρις στο από μηχανής Θεό Αντριάνο Μπερτατσίνι και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στη ρεβάνς απέναντι στον ΠΑΟΚ (13/08, 21:30), που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στα playoffs του Europa League.
Η Άντερλεχτ αν και χρειάστηκε να “φτύσει αίμα”, πέτυχε έστω και στις καθυστερήσεις την τρίτη της διαδοχική νίκη στη σεζόν.
Η ομάδα των Βρυξελλών λύγισε με 2-1 τη Λα Λουβιέρ και έκανε πρεμιέρα με το δεξί στο βελγικό πρωτάθλημα.
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (13/08, 21:30) με τον Δικέφαλο να καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 54′, όμως στο 59′ η Λα Λουβέρ έμεινε με 10 παίκτες.
Αυτό το εκμεταλλεύτηκα η Άντερλεχτ, η οποία ισοφάρισε αρχικά με τον Τζόσουα Ένγκα Κάνα στο 69′ και πανηγύρισε το τρίποντο με τον Αντριάνο Μπετρατσίνι στο 90+2′.
Η ενδεκάδα της Άντερλεχτ: Κούζμανς, Μάμαρ, Μπιανκόν, Πετρότ, Αουγκούστινσον, Σαλιμπά, Κάνα, Άμπρος, Ντεγκρέφ, Ενγκά Κάνα, Τσέτκοβιτς