ELITE LEAGUE

Απόλλωνας Πάτρας - Ολυμπιακός Β': Η ΕΟΚ ζήτησε από την πολιτεία να δοθεί άδεια να μπει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο

Ο Γιώργος Διαμαντάκος του Απόλλωνα Πάτρας σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Β'
Ο Γιώργος Διαμαντάκος του Απόλλωνα Πάτρας σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' EUROKINISSI

Με το σημερινό (23/6) παιχνίδι ανάμεσα στον Απολλωνα Πάτρας με τον Ολυμπιακό Β' (17:00) για την τελευταία αγωνιστική της Α2 να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, η ΕΟΚ ζήτησε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ από την Πολιτεία να δοθεί άδεια ώστε να μπορέσει να βρεθεί περισσότερος κόσμος στο κλειστό της Πάτρας.

Ο Απόλλωνας Πάτρας και ο Ολυμπιακός Β' θα παλέψουν σήμερα (23/6,17:00) για την τελευταία αγωνιστική της Α2 με έπαθλο την απευθείας άνοδο στην Stoiximan Basket League, σε ένα παιχνίδι που περιμένει όλη η Πάτρα.

Το παιχνίδι έχει τεράστιο ενδιαφέρον και ο μπασκετικός κόσμος ανυπομονεί να το παρακολουθήσει. Ορμώμενη από αυτό το γεγονός, η ΕΟΚ κατέθεσε λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ αίτημα στην Πολιτεία, ζητώντας να δοθεί άδεια προκειμένου να μπορέσουν να βρεθούν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του πρωτοκόλλου κορονοϊού έχει απαγορευτεί η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες, αφού στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο συγκεκριμένος αριθμός ατόμων για λόγους ασφαλείας, κάτι που ίσχυσε σε καθ'όλη την διάρκεια όλων των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα.

TAGS ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ