ELITE LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Απόλλωνας Πάτρας εναντίον Ολυμπιακού Β' για την απευθείας άνοδο στην Stoiximan Basket League

Οι Μελισσαράτος και Νικολαϊδης με την φανέλα του Ολυμπιακού Β
Οι Μελισσαράτος και Νικολαϊδης με την φανέλα του Ολυμπιακού Β EUROKINISSI

Ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β' για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α2, με έπαθλο το απευθείας εισιτήριο για την Stoiximan Basket League της επόμενης σεζόν. Ώρα τελικών Ανατολής για Μπακς και Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Χοκς.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε στην Α2. Ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β' στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Β' Γύρου - της τελευταίας της κανονικής περιόδου - στο παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα ανέβει απευθείας στην Stoiximan Basket League.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Β' θέλει νίκη ή ήττα έως τρεις πόντους για να πάρει εκείνος το εισιτήριο, ενώ ο Απόλλωνας, ο οποίος είχε χάσει με 81-78 στο ΣΕΦ στον αγώνα του πρώτου γύρου, χρειάζεται νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων για να γυρίσει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00)

Απόλλωνας Πάτρας - Ολυμπιακός Β'

Πανερυθραϊκός - Αμύντας

Παγκράτι - Μαρούσι

Καρδίτσα - Ελευθερούπολη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός Β' 35 (16-3)

Απόλλωνας Πάτρας 34 (15-4)

Ελευθερούπολη 32 (13-6)

Μαρούσι 31 (12-7)

Πανερυθραϊκός 30 (11-8)

Καρδίτσα 29 (10-9)

Παγκράτι 29 (10-9)

Αμύντας 29 (10-9)

Game 1 για Μπακς και Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Χοκς

Αρκετές ώρες αργότερα, ξημερώματα Πέμπτης (24/6, 03:30, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24), οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα υποδεχθούν τους Χοκς στο Game 1 των τελικών της Ανατολής.

Το Μιλγουόκι έχει το πλεονέκτημα έδρας και θεωρείται φαβορί στην σειρά, με την Ατλάντα πάντως να έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες παίζοντας με μειονέκτημα έδρας (Νικς και Σίξερς), δείχνοντας τα δόντια της.

TAGS ELITE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ