ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

Απολαυστικός Κάρι, "απάντησε" στον διαιτητή και ζήτησε τεχνική ποινή σε τρίποντο που ευστόχησε

Απολαυστικός Κάρι, "απάντησε" στον διαιτητή και ζήτησε τεχνική ποινή σε τρίποντο που ευστόχησε

Ο Στεφ Κάρι πέρα από όμορφο θέαμα προσέφερε κι άλλα highlights στο ματς με τους Κλίπερς εκεί όπου δέχθηκε τεχνική ποινή από τους διαιτητές και στην συνέχεια σκόραρε τρίποντο ζητώντας εκείνος μία ακόμα τεχνική ποινή.

Απολαυστικός ήταν ο Στεφ Κάρι στο ματς με τους Κλίπερς εκεί όπου "την είπε" στους διαιτητές για λανθασμένο σφύριγμα και τεχνική ποινή που του δόθηκε. Συγκεκριμένα, ο Κάρι ζήτησε έντονα φάουλ σε προσπάθειά του για ανάποδο λέι απ, με τους διαιτητές να τον χρεώνουν με τεχνική ποινή και τον ίδιο να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον σταρ των Γουόριορς όταν έβαλε μεγάλο τρίποντο γυρνώντας προς τους διαιτητές και ζητώντας εκείνος χαρακτηριστικά τεχνική ποινή. Προφανώς ο Κάρι "τους τα είχε ακόμα μαζεμένα" για την προηγούμενη φάση και το έδειξε με έναν έντονο τρόπο αφού σκόραρε.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.


TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ