ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Απογοητευμένος ο Πέσιτς: "Ίσως κάποιος άλλος (προπονητής) να τα πάει καλύτερα από μένα"

Απογοητευμένος ο Πέσιτς: "Ίσως κάποιος άλλος (προπονητής) να τα πάει καλύτερα από μένα"
FIBA

Η εντός έδρας ήττα της Σερβίας από το Βέλγιο έφερε προβληματισμό, γκρίνια, αλλά και αυτοκριτική από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η Σερβία δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι με το Βέλγιο, ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την ίδια ομάδα στα προκριματικά και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως είναι λογικό, η τρίτη ήττα σε έξι αγώνες (και δεύτερη διαδοχική σ αυτό το παράθυρο) δημιούργησε προβληματισμό και γκρίνια στις τάξεις των "όρλοβι" οι οποίοι καλούνται να κάνουν μαζεμένες νίκες από εδώ και πέρα για να μην πάθουν ό,τι κι η Κροατία.

Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά από το φινάλε της αναμέτρησης είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί και του σκεπτικισμού που υπάρχει. "Ίσως κάποιος άλλος μπορεί να τα πάει καλύτερα από μένα, αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ίσως θα έπρεπε να ζητήσω περισσότερη σοβαρότητα την ώρα του αγώνα, να δείξω στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν κάποια άλλα συστήματα. Δεν αλλάζει κάτι όμως. Δεν είμαι τόσο κακός προπονητής, αλλά απλά δεν έχουμε συνέπεια ως ομάδα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, ο οποίος στάθηκε επίσης στο γεγονός πως η ομάδα του δεν διαθέτει μια βάση παικτών πάνω στην οποία θα "πατήσει" για τους αγώνες των "παραθύρων".

Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει: η Σερβία θα κουβαλήσει μόλις μία νίκη στον επόμενο προκριματικό γύρο, έχοντας μάλιστα ως πρώτη υποχρέωση τον Αύγουστο την αναμέτρηση με την Ελλάδα.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ