EUROLEAGUE

Αποφασισμένος να επανέλθει στις νίκες

Αποφασισμένος να επανέλθει στις νίκες
Χατζηβρέττας

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι να βγάλουν τον καλό εαυτό και να κερδίσουν την Εφές Πίλσεν

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα τόνισε: " Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις μέρες και έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες η ομάδα έδειξε την διάθεση να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Η αναμέτρηση με την Εφές Πίλσεν θα μπορούσε να ήταν τελικός, ακόμη κι αν είχαμε κερδίσει στη Σιένα την περασμένη εβδομάδα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρόσφατα αποδέσμευσε τους τρεις Αμερικανούς της.

Άλλωστε, έχει 7-8 παίκτες υψηλής ποιότητας και είμαι σίγουρος ότι τα πρόσφατα γεγονότα θα τους φέρουν κοντά και θα παλέψουν ακόμη πιο σκληρά. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα έρθει και θα μας ενισχύσει και εμείς θα πρέπει να παίξουμε γι` αυτόν, που πιστεύει τόσο πολύ στην ομάδα".

Ο Νίκος Χατζηβρέττας σχολίασε: " Κανείς από μας δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι παίξαμε καλό μπάσκετ στα παιχνίδια που πέρασαν. Έχουμε ξαναπεράσει από τέτοια κάμψη και γνωρίζουμε πώς να την αντιμετωπίσουμε.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στο Τοπ 16 θα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμό και να διαγράψουμε τις κακές εμφανίσεις των περασμένων δύο εβδομάδων. Έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και ο αγώνας απέναντι σε μία ικανή ομάδα, όπως η Εφές Πίλσεν, μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε την αξία μας. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες, δείχνοντας το πραγματικό μας πρόσωπο".







TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ