ΠΑΟΚ

Αποχωρεί και ο Ντιαρά

Αποχωρεί και ο Ντιαρά
Ντιαρά

Την απόφαση να πει "αντίο" στον ΠΑΟΚ πήρε και ο Μαμούτου Ντιαρά που συνεχίζει τον... χορό των αποχωρήσεων

Ο Γάλλος φόργουορντ θα συνεχίσει στον δρόμο που χάραξαν οι Βασιλειάδης, Μουλαομέροβιτς και Γκρέγκορι (ο τελευταίος δεν έχει αποχωρήσει ακόμα και αναζητά ομάδα).
Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση θα κάνει προσπάθεια να του αλλάξει γνώμη ο Ντιαρά ήδη ξεκίνησε προσπάθειες για να εισπράξει τον μισθό του Ιανουαρίου αλλά και τα 14.000 ευρώ που του χρωστάει η ΚΑΕ από την περασμένη σεζόν.

Σε δηλώσεις του τόνισε: " Αποφάσισα να αποχωρήσω και ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα και να μην μου φέρει εμπόδια η διοίκηση. Μας είχαν πει ότι αν βρούμε κάτι άλλο θα μας βοηθήσουν να λύσουμε τα συμβόλαια μας. Εγώ βρήκα και περιμένω να τηρηθεί αυτή η υπόθεση", δήλωσε το Σάββατο ο 29χρονος παίκτης στην εφημερίδα "Metrosport".

Για τα αίτια της απόφασής του εξήγησε: " Πέρυσι τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα και επέστρεψα όταν μου είπαν ότι τα πάντα άλλαξαν, όμως δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Για να γλυτώσουν χρήματα αφήνουν τους παίκτες να φύγουν. Μπορεί αύριο να πουν και 'μένα το ίδιο όπως έγινε με τον Κώστα και τον Μούλα. Η κατάσταση δεν είναι καλή, εγώ δεν ανέχομαι να παίζω μερικά λεπτά παραπάνω γιατί έφυγαν συμπαίκτες μου. Έχω αρχές και τις σέβομαι".

Τη Δευτέρα ο αθλητής θα μιλήσει με τον ατζέντη του για να συζητήσει αυτός με την διοίκηση τη λύση του συμβολαίου του, παρότι δεν αποκάλυψε ποια ομάδα τον έχει πλησιάσει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος, για την ήττα από τον Πανελλήνιο εξήγησε: " Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά οι διαιτητές σφύριξαν άσχημα στο τέλος. Παίξαμε για να κερδίσουμε και όχι για να χάσουμε με 4-5 πόντους και να παρουσιάσουμε αξιοπρέπεια. Η άμυνά μας ήταν καλή και οφείλονταν στην ομαδική προσπάθεια. Δεν ξέρω τι έγινε στις 10 μέρες και παρουσιάσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε αυτό το τομέα. Απλά είπαμε ότι με τα προβλήματα και τους τραυματισμούς πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ