ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχαιρέτησε ο Γκουίν

Αποχαιρέτησε ο Γκουίν
INTIME SPORTS

Το δρόμο της επιστροφής για τις ΗΠΑ θα πάρει ο Ρ.Τ. Γκουίν μετά τη φιέστα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του νταμπλ. Διαβάστε πώς αποχαιρέτησε ο Αμερικανός τους "πράσινους" στο facebook.

Για τις ΗΠΑ θα αναχωρήσει ο Ρ.Τ. Γκουίν μαζί με τη σύζυγό του, Μαλίν, και τα δύο τους παιδιά μετά τη φιέστα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Αμερικανός, που έγινε μέλος του "τριφυλλιού" πριν από λίγο καιρό και πρόλαβε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους "πράσινους", πιθανότατα δεν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού έχει πρόταση από την ισπανική Καχασόλ.

Η σύζυγός του, εμφανώς στενοχωρημένη για την αποχώρησή της από την Ελλάδα, έγραψε στο twitter: " Είμαι πολύ λυπημένη, δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα, αν μπορούσα θ' αγόραζα ένα σπίτι εδώ στο... λεπτό. Παρόλα αυτά θα είναι ωραία να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, αν και η ζέστη θα είναι αφόρητη. Οι διακοπές φέτος θα είναι περιορισμένες, όμως δεν πειράζει, η Ευρώπη θα είναι πάντα το πρώτο μου σπίτι, νιώθω ευλογημένη!".

Από την πλευρά του, ο Ρ.Τ. Γκουίν έγραψε στο facebook: " Η σεζόν τελείωσε και εγώ με την οικογένειά μου θα πάμε στις ΗΠΑ σε λίγες μέρες. Είχαμε μια εξαιρετική εμπειρία εδώ στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ όλους που συμμετείχατε στο να κάνουμε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω να επιστρέψω κάποια μέρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ