NBA

Απίθανος Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ: "Εγώ ευθύνομαι που δεν έχω σχέση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς"

Απίθανος Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ: "Εγώ ευθύνομαι που δεν έχω σχέση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς"
2020 PHOTO BY WILLY SANJUAN/INVISION/AP

Απίθανο κείμενο από τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, που εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν βρισκόταν κοντά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς μία ημέρα μετά από το ρεκόρ του Βασιλιά με την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

Λίγες ώρες μετά από το κατόρθωμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/2) ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των κανονικών περιόδων του NBA, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ έγραψε στη σελίδα του στο substack για τα συναισθήματά του που βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση αυτής της λίστας.

"Η πρώτη σφαλιάρα ήρθε όταν ο ΛεΜπρόν ρωτήθηκε για τη σχέση μας. Απάντησε ότι δεν έχουμε σχέση. Άουτς. Θα επιστρέψω σε αυτό. Η δεύτερη σφαλιάρα ήρθε όταν ο Μάτζικ Τζόνσον δήλωσε ότι θα μου κακοφανεί που θα χάσω το ρεκόρ επειδή πίστευα ότι θα το έχω για πάντα. Διπλό άουτς" γράφει ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

"Δεν του κρατάω κακία του Μάτζικ, γιατί ξέρει πόσο ανταγωνιστικός ήμουν. Δεν είμαι όμως ο ίδιος. Είμαι 75 πια. Αποσύρθηκα από το NBA πριν από 34 χρόνια. Συγγνώμη Μάτζικ, σε αγαπώ αδελφέ, αλλά κάνεις λάθος. Όταν ένα ρεκόρ σπάει, τότε μιλάμε για μία στιγμή γιορτής. Ο ΛεΜπρόν είπε ότι δεν έχουμε σχέση και έτσι είναι, όμως γι' αυτό ευθύνομαι εγώ. Δεν έκανα αρκετή προσπάθεια για να τον προσεγγίσω. Είμαι ήσυχος και ντροπαλός, μου αρέσει να διαβάζω, να βλέπω τηλεόραση και να ακούω τζαζ. Η βασικότερη διαφορά όμως είναι η διαφορά ηλικίας ανάμεσά μας. Είδα ότι είχε φίλο και μέντορα τον Κόμπι Μπράιαντ, δεν έβρισκα λόγο για να κάνει παρέα με έναν της ηλικίας μου" πρόσθεσε ο Καρίμ.

"Στην τελική, ο ΛεΜπρόν με κάνει να αγαπώ ξανά το παιχνίδι. Και με κάνει περήφανο που είμαι μέρος ενός γκρουπ αθλητών που ενδιαφέρονται για τα κοινά" εξήγησε ο θρυλικός σέντερ. Μπορείτε να διαβάσετε όλο το κείμενό του εδώ.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ