NBA

Απίθανη ρελάνς οι Γουόριορς, πήραν τον Ντ' Άντζελο Ράσελ!

Απίθανη ρελάνς οι Γουόριορς, πήραν τον Ντ' Άντζελο Ράσελ!
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Στο Σαν Φρανσίσκο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντ' Άντζελο Ράσελ, καθώς οι Γουόριορς έκαναν τη μεγάλη κίνηση και τον απέκτησαν μέσω sign-and-trade από τους Μπρούκλιν Νετς.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Κέβιν Ντουράντ, οι Γουόριορς όχι μόνο έκλεισαν τη συμφωνία που ούτως ή άλλως είχαν σε προφορική βάση με τον Κλέι Τόμπσον, αλλά απέκτησαν και τον Ντ' Άντζελο Ράσελ (117 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια) μέσω sign-and-trade με τους Μπρούκλιν Νετς στους οποίους μετακόμισε ο μέχρι πρότινος βασικός τους σμολ φόργουορντ.

Οι Γουόριορς θα πάρουν και τους Τρέιβιον Γκρέιαμ - Σαμπάζ Νέιπιερ, ωστόσο είναι αναγκασμένοι να "θυσιάσουν" κάποιους για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο sign-and-trade. Ήδη το συμβόλαιο του Αντρέ Ιγκουοντάλα (17.2 εκατομμύρια δολάρια) πήγε στους Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι είχαν στη διάθεσή τους μια τεράστια player exception από την ανταλλαγή που είχε στείλει τον Μάικ Κόνλεϊ στους Γιούτα Τζαζ και την χρησιμοποίησαν για να χωρέσουν στο σάλαρι καπ τους τον πολύπειρο περιφερειακό. Μαζί αναγκάστηκαν να στείλουν κι ένα draft pick πρώτου γύρου.

Τη σεζόν 2018/19 ο Ράσελ είχε 21.1 πόντους από 48.2% στο δίποντο, 36.9% στο τρίποντο και 78% στις βολές, μαζί με 3.9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 30.2 λεπτά συμμετοχής σε 81 αγώνες της κανονικής περιόδου. Είναι 23 ετών και βρισκόταν στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς που έχασαν και αυτόν, αλλά και τους Καϊρί Ίρβινγκ (Νετς), Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς) μέσα σε λίγες μέρες/ώρες.

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις της πρώτης μέρας στην Free Agency 2019

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ