ΕΛΛΑΔΑ

Απεργούν οι εργαζόμενοι στο ΣΕΦ για το νέο πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Πειραιά: Κανένα πρόβλημα με τις προπονήσεις για το ντέρμπι

Απεργούν οι εργαζόμενοι στο ΣΕΦ για το νέο πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Πειραιά: Κανένα πρόβλημα με τις προπονήσεις για το ντέρμπι
SPORT24.GR

Σε απεργία προχώρησαν την Τετάρτη (13/3) οι εργαζόμενοι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι οποίοι έκαναν βέβαια υποχώρηση για να διεξαχθούν κανονικά οι προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR (14/3, 19:45, Novasports Prime και Match Center στο SPORT24) για την 29η αγωνιστική της EuroLeague.

Απέργια έχουν κηρύξει για σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου οι εργαζόμενοι του ΣΕΦ, λόγω του νέο πολεοδομικού σχεδίου του Δήμου Πειραιά. Παρά ταύτα, έκαναν υποχώρηση για να διεξαχθούν χωρίς πρόβλημα οι προπονήσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR (14/3, 19:45, Novasports Prime και Match Center στο SPORT24) την παραμονή του μεταξύ τους ντέρμπι για την 29 αγωνιστική της EuroLeague. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προπόνηση το μεσημέρι, ενώ οι πράσινοι έχουν το γήπεδο στη διάθεσή τους στις 19:00 το απόγευμα.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εξέδωσε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:

"Σύμφωνα με πληροφορίες και σχέδια που έχουν διαρρεύσει, ετοιμάζεται νέο πολεοδομικό σχέδιο από το Δήμο Πειραιά που σκοπό έχει να θέσει σε κίνδυνο τόσο τον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. (400 στρέμματα) όσο και τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Επειδή και η Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. δηλώνει άγνοια στα ανωτέρω και απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, οι εργαζόμενοι του Σταδίου θα προασπίσουν με όλες τις δυνάμεις τους και με κάθε μορφής αγώνα τα συμφέροντα του οργανισμού. Κηρύττοντας απεργία από Τετάρτη 13/03/2024".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ