ΑΡΗΣ

Απέκτησε τον Μπόισα

Απέκτησε τον Βλάντιμιρ Μπόισα, ενώ βρίσκεται κοντά και στον... κοινοτικό Ντάριους Ουάσινγκτον

Ο 27χρονος άσος που έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα (με τη φανέλα της Ολίμπια Λουμπλιάνα και της Σιένα) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα και θα προπονηθεί μόνος του το απόγευμα, προκειμένου να προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στο Ρέθυμνο.
Τον Μπόισα τον γνωρίζει καλά ο Γκόρντον Χέρμπερτ, που μέχρι το καλοκαίρι ήταν ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας. Η προσωπική τους σχέση έπαιξε μεγάλο ρόλο για να έρθει στον Άρη.

Ο δυναμικός φόργουορντ έμεινε ελεύθερος λίγο πριν την Πρωτοχρονιά από την Σπαρτάκ Βλαδιβοστόκ κι έτσι δεν άργησε να πει το "ναι" στον Άρη ως το τέλος της σεζόν.

Στο μεταξύ οι "κίτρινοι" ετοιμάζουν και δεύτερη μεταγραφή κίνηση, καθώς "τελειώνουν" με την υπόθεση του Ντάριους Ουάσινγκτον. Μάλιστα αναμένεται να αποκτήσουν τον Αμερικανό γκαρντ (που ξεκίνησε τη χρονιά στους Σπερς) ως κοινοτικό, καθώς πρόκειται να αποκτήσει διαβατήριο από τα Σκόπια.

Οι προσθήκες φέρνουν αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ του Άρη. Ο Σιμόνας Σεραπίνας θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι νεοτέρας, αγωνιζόμενος όμως μόνο στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Από την άλλη η έλευση του Ουάσινγκτον (που είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ) θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Τερέλ Καστλ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ


"Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπόϊσα. Ο Γεωργιανοσλοβένος φόργουορντ/σέντερ συμφώνησε να φοράει την κίτρινη φανέλα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σαιζόν και σήμερα έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Η απόκτηση του Μπόϊσα αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο του προπονητικού επιτελείου της ομάδας όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, οι Διοικούντες της Κ.Α.Ε. κινήθηκαν το τελευταίο 48ωρο με διακριτικά, αλλά και με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Τόσο ο Πρόεδρος, Αθανάσιος Τζεβελέκης, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης, όλη την διάρκεια της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, αλλά κυρίως μετά την προχθεσινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας διαμορφώσαν μια πρόταση που ο καλαθοσφαιριστής ήταν δύσκολο να απορρίψει.

Επισημαίνουμε ότι το εγχείρημα είχε πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, διότι λόγω της αγωνιστικής του αξίας «μαγνήτισε» το ενδιαφέρον αρκετών ακόμη σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που κινήθηκαν για την απόκτηση του.

Με τον ερχομό του ο Μπόϊσα είναι αυτονόητο ότι θα καταλάβει θέση κοινοτικού στο ρόστερ του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στην προκειμένη περίπτωση θα αντικαταστήσει τον Σιμόνας Σεραπίνας, ο οποίος μέχρι να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, πιθανότατα θα αγωνίζεται μονάχα στους αγώνες της Ευρωλίγκας".

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ