ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαντά ο Γιασικεβίτσιους, περιμένει ο Ζντοβτς

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ INTIME SPORTS

Το θέμα διαδοχής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ώρα, ενδεχομένως και τη Δευτέρα. Αν επιμένει στο "όχι" ο Γιασικεβίτσιους, τότε το φαβορί για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιούρι Ζντοβτς.

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την μετά-Ομπράντοβιτς εποχή αναμένεται να κάνει τις επόμενες ώρες ο Παναθηναϊκός, που θέλει να "τελειώσει" το θέμα προπονητή. Οι "πράσινοι" αναμένεται την οριστική απάντηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Γιασικεβίτσιους που δίνει φιλικούς αγώνες με την εθνική Λιθουανίας δεν έχει πει την οριστική του απάντηση, αν κι οι περισσότερες ενδείξεις δείχνουν ότι θέλει να διατηρήσει την ιδιότητα του παίκτη, τουλάχιστον για 1-2 χρόνια ακόμα.

Είπε άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι δεν έχει απαντήσει τελεσίδικα , ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ζαλγκίρις για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας του Κάουνας.

Επειδή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, όμως, για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε την τελική απόφαση του "Σάρας". Ο Παναθηναϊκός, από τη δική του μεριά πάντως, ετοιμάζει και το εναλλακτικό σχέδιο: έχει ήδη μιλήσει με τον Γιούρι Ζντοβτς, που είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας, αν δεν κρεμάσει τα παπούτσια του ο Γιασικεβίτσιους.

Ο Ζντοβτς, που είχε αγωνιστεί στη χώρα μας με τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο, πέρσι δούλεψε στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Ολίμπια Λουμπλιάνας (έχει δηλαδή εμπειρία Ευρωλίγκα), στην Τζέοπλιν Σλόβαν, στην Κρκα, στην Μπόσνα, στην Κροάσια Σπλιτ, στον Ηρακλή, αλλά και στην εθνική Σλοβενίας.

Κι ένα από τα μεγάλα "συν" είναι η πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ