ΑΡΗΣ

Απαντά ο Αγαδάκος

Απαντά ο Αγαδάκος
Αγαδάκος

Την Τρίτη αναμένεται να απαντήσει ο Λάζαρος Αγαδάκος στην πρόταση για παραμονή του στην ομάδα

Ο Ματσόν γνωρίζει πολύ καλά τον Αγαδάκο αφού τον είχε παίκτη στον Πανιώνιο προ δεκαετίας. Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε διστάσει σε ηλικία 19 χρονών να τον ρίξει στα βαθιά δίνοντας τις απαιτούμενες ευκαιρίες αλλά και χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην πρώτη δική του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στον Αγαδάκο σε επαφή με τον εκπρόσωπό του από πλευράς Άρη έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο ενός έτους. Η αντιπρόταση της πλευράς του Έλληνα σέντερ αντιπρότεινε για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών δείγμα και της επιθυμίας του για παραμονή του στον Άρη. Παράλληλα από τον Άρη ζητήθηκε η απάντηση να γίνει γνωστή μέχρι αύριο και πλέον αναμένεται να φανεί αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Εξέλιξη που επιθυμεί ο Ματσόν αλλά και ο Αγαδάκος όπως δεν είχε κρύψει σε τελευταίες του δηλώσεις.

Όσο για τον βασικό κοινοτικό σέντερ που αναζητεί ο Ματσόν; Επιθυμία του Ιταλού τεχνικού είναι να μπορεί να παίξει με πλάτη, αν είναι δυνατόν να είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος και να μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Άρη. Ο Ματσόν πάντως δεν δείχνει να βιάζεται θέλοντας να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Παράλληλα στον Άρη επιθυμούν να τελειώνουν με την πώληση του Ντάριους Ουάσιγκτον με τον Αμερικανό με το σκοπιανό διαβατήριο να μην βρίσκεται στα πλάνα του Ματσόν για την νέα χρονιά. Απομένει να φανεί λοιπόν αν θα προχωρήσουν οι συζητήσεις με την Ούνικς Καζάν την στιγμή που ο Ουάσιγκτον επιθυμεί την επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η περίπτωση του Κέβιν Φλέτσερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ με το σκοπιανό διαβατήριο είτε θα δοθεί και πάλι ως δανεικός στην Σουργκούτ είτε θα πωληθεί με πιθανότερο προορισμό του την ρωσική ομάδα.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ