ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

O Άντονι Έντουαρντς στο SPORT24: "Τον αγαπώ τον Χουάντσο, με πρόσεξε στη ρούκι σεζόν μου, είναι άνθρωπος με ζεστή καρδιά"

O Άντονι Έντουαρντς στο SPORT24: "Τον αγαπώ τον Χουάντσο, με πρόσεξε στη ρούκι σεζόν μου, είναι άνθρωπος με ζεστή καρδιά"

Φώτισε το πρόσωπο του Άντονι Έντουαρντς, όταν το SPORT24 τον ρώτησε "τι τύπος είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ". Δείτε την απάντηση του Αμερικανού σκόρερ, μετά από την προπόνηση της Team USA στο Άμπου Ντάμπι.

Στα 22 του, ο Άντονι Έντουαρντς είναι ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς στο NBA. Ναι, στα 22 του! Ο παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς εξελίσσεται στον απόλυτο 2-way guard, παίζει με τρομερό ανταγωνισμό και στις δύο πλευρές του παρκέ και δεν θέλει τίποτα λιγότερο από το τρόπαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο MundoBasket 2023.

Συναντήσαμε τον Έντουαρντς στο γυμναστήριο του New York University στο Άμπου Ντάμπι ενόψει του φιλικού αγώνα με την Εθνική Ανδρών (19:00, ACTION24, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).. Μιλήσαμε μαζί του και για την Team USA και για τις διαφορές ανάμεσα στο NBA και στο FIBA basketball. Και φυσικά τον ρωτήσαμε "τι τύπος είναι ρε παιδί μου αυτός ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ;". Συνεργάστηκαν μαζί στην ταινία HUSTLE, πολλοί ξεχνούν ότι συνυπήρξαν και στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς τη σεζόν 2020/21 όταν ο Covid-19 εγκλώβισε τους πάντες και τους οδήγησε τελικά στη φούσκα του Ορλάντο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

"Θα τον λατρέψετε! Είναι ένας άνθρωπος με ζεστή καρδιά, είναι παντα χαμογελαστός. Δεν νευριάζει ποτέ, δεν στενοχωριέται και δεν πέφτει ποτέ, είναι απλά ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ήταν ένας από τους καλύτερούς μου φίλους στην ομάδα στη ρούκι σεζόν μου, πάντα με πρόσεχε, πάντα μου μιλούσε, με είχε υπό την προστασία του. Τον αγαπώ τον Χουάντσο, τον εκτιμώ για όσα έκανε. Πήραν έναν σπουδαίο τύπο" ήταν τα λόγια του χαμογελαστού Έντουαρντς για τον καλό του φίλο, τον Ισπανό φόργουορντ.

Έντουαρντς και Ερνανγκόμεθ έπαιξαν αντίπαλοι πριν από μερικές ημέρες επί ισπανικού εδάφους, ίσως βρεθούν ξανά ο ένας απέναντι στον άλλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προς το παρόν πάντως, ο Αμερικανός γκαρντ δεν σκέφτεται αυτό το πιθανό ματσάρισμα, αλλά κάτι άλλο, πολύ μεγαλύτερο.

"Αισθάνομαι πως είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να νικήσουν. Θέλουμε το χρυσό, ξέρουμε τι να περιμένουμε" μας είπε ο παίκτης των Τίμπεργουλβς και συνέχισε: "Στο τέλος της ημέρας, το μπάσκετ είναι πάνω-κάτω ίδιο παντού. Πρέπει να βγάλεις την άμυνα και να σκοράρεις. Για εμένα τουλάχιστον, είναι τόσο απλό". Επιμείναμε στο "τόσο απλό" και επέμεινε κι εκείνος: "Φυσικά, είναι τόσο απλό".

Του είπαμε ότι οι σταρ του NBA είναι σκορπισμένοι σε πολλές εθνικές ομάδες και τον ρωτήσαμε αν θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει την Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενεργό. Η απάντησή του ήταν ακριβώς αυτή που περιμέναμε: "Δεν με ενδιαφέρει, θα αντιμετωπίσω τους πάντες, όποιον κι αν είναι εκεί έξω. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε το χρυσό. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν κλήθηκα, μου το είπε ο Στιβ Κερ όταν οι Γουόριορς ήρθαν στη Μινεσότα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τη χώρα μου. Είμαι περήφανος".

SPORT24 και Stoiximan πηγαίνουν μαζί στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας λίγες ημέρες πριν την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ TEAM USA MUNDOBASKET 2023 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ