ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο μπασκετμπολίστας που ο μισός πλανήτης γνωρίζει ως Μπο Κρουζ

NBA basketball player Juancho Hernangomez, a cast member in the Netflix film "Hustle," poses at the premiere of the film, Wednesday, June 1, 2022, at the Regency Village Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)
NBA basketball player Juancho Hernangomez, a cast member in the Netflix film "Hustle," poses at the premiere of the film, Wednesday, June 1, 2022, at the Regency Village Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) 2022 CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Πρωταγωνιστής στα παρκέ, πρωταγωνιστής και στις οθόνες ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, τον οποίο πολύς κόσμος που δεν παρακολουθεί φανατικά μπάσκετ γνωρίζει ως Μπο Κρουζ.

Η επικείμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν θα είναι "ακόμα μία μεταγραφή" για το ελληνικό μπάσκετ. Θα είναι μία σπουδαία κίνηση από τους πράσινους, που ετοιμάζονται να βάλουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που βαδίζει προς το prime του, τον MVP του περσινού τελικού του EuroBasket, αλλά και μία φιγούρα πολύ αναγνωρίσιμη παγκοσμίως ακόμη και σε ανθρώπους που δεν είναι... φανατικοί με το άθλημα.

Βλέπετε, ο 27χρονος φόργουορντ πρωταγωνίστησε στην ταινία HUSTLE (2022), μία παραγωγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άνταμ Σάντλερ που προκάλεσε αίσθηση καθώς σε αυτή πήραν μέρος πολλοί εν ενεργεία και αρκετοί παλαίμαχοι NBAers (Τρέι Γιανγκ, Τζόρνταν Κλάρκσον, Κρις Μίντλετον, Άαρον Γκόρντον, Κάιλ Λάουρι, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Τομπάιας Χάρις, Τζούλιους Έρβινγκ, Ντιρκ Νοβίτσκι, αδελφοί Βάγκνερ).

Για να συμμετάσχει στα γυρίσματα της ταινίας, ο Ερνανγκόμεθ αποχώρησε από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς το καλοκαίρι του 2020 και δεν τους υποστήριξε στη "Φούσκα" που δημιουργήθηκε στη Φλόριντα εξαιτίας του Covid-19, ενώ στην ταινία ο Ισπανός υποδύεται έναν νεαρό αθλητή τον οποίο βρίσκει ο -σκάουτ των Σίξερς- Άνταμ Σάντλερ, για να τον οδηγήσει στο NBA.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ