NBA

Αντετοκούνμπο: Τι σημαίνει το "questionable" εν όψει του Game 5 με τους Χιτ

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo stands on the court in the first half of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in Charlotte, N.C., Sunday, March 1, 2020. Milwaukee won 93-85. (AP Photo/Nell Redmond) AP PHOTO/NELL REDMOND

Οι Μπακς κρατούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μεσαία κατηγορία της injury list, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του Game 5 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με αντίπαλο τους Μαϊάμι Χιτ (VIDEO).

Απόγευμα Τρίτης (8/9) και δεν έχουν αλλάξει πολλά στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak συνεχίζει τη θεραπεία στον ταλαιπωρημένο δεξιό αστράγαλο που γύρισε πρώτα στο Game 3 και στη συνέχεια στο Game 4 της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας με τους Μαϊάμι Χιτ, δεν έχει γυμναστεί σε έντονους ρυθμούς και ουδείς γνωρίζει ή μπορεί να μαντέψει αν θα βρίσκεται απόψε (01:30, LIVE BLOG στο Sport24.gr) στο παρκέ για το Game 5 με το σκορ στο 3-1 και τον πρόωρο αποκλεισμό να είναι πιθανός.

Ο Αντετοκούνμπο παραμένει questionable στο ιατρικό δελτίο των Μπακς, γεγονός που σημαίνει, θεωρητικά τουλάχιστον, πως οι πιθανότητες είναι αυτή τη στιγμή στο 50-50. Αν ήταν doubtful οι πιθανότητες θα βρίσκονταν στο 25-75, αν ήταν probable στο 75-25. Στην πραγματικότητα, πάντως, αυτό το 50-50 μοιάζει αισιόδοξο, αν όχι υπερβολικό. Ο Γιάννης ήξερε πως δεν ήταν έτοιμος για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, αλλά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε, πριν λαβωθεί και αποχωρήσει μετά από έντεκα λεπτά συμμετοχής, 19 πόντους και πολλές δημιουργίες.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η οριστική απόφαση θα παρθεί λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα.


TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ