ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Θέλω να γίνω πρωταθλητής, δεν με νοιάζει το βραβείο του MVP"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Θέλω να γίνω πρωταθλητής, δεν με νοιάζει το βραβείο του MVP"

Πριν από το All Star Game δύο είναι οι μεγάλοι στόχοι που θέτει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: να επιλέξει για την ομάδα του παίκτες που θα συνεισφέρουν στην προσπάθεια νίκης και να φτάσει με τους Μπακς ως το τέλος της διαδρομής.

Η υλοποίηση της επιθυμίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνει κάποια στιγμή προπονητής απέχει πολύ ακόμη. Προς το παρόν προτεραιότητά του αποτελεί η εν εξελίξει σεζόν στο NBA και το τι μπορεί να αποκομίσει απ' αυτήν.

Βραχυπρόθεσμα θέλει η Team Giannis να κερδίσει στο All Star Game και μακροπρόθεσμα να οδηγήσει ξανά τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή, ανεξάρτητα με το αν ο ίδιος θα κερδίσει για τρίτη φορά το βραβείο του MVP στην κανονική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το All Star Game, ο Greek Freak ήταν κάθετος και ξεκάθαρος.

Από τη μία "δεν με νοιάζει το βραβείο του MVP. Θέλω να γίνω πρωταθλητής, θέλω η ομάδα μου να 'ναι σπουδαία. Θέλω να είμαι επικεντρωμένος σε πράγματα που μπορώ να ελέγξω, γιατί αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω και δεν με ανησυχεί".

Από την άλλη "θέλω να επιλέξω παιδιά που μπορούν να παίξουν σκληρά, αλλά και θα πετύχουν αρκετά καλάθια για μας και ξεκάθαρα θέλω να παίξω με τον Ντρου (Χολιντέι), να είμαστε στην ίδια ομάδα και να ζήσουμε παρέα την εμπειρία. Αν έχω την ευκαιρία να τον επιλέξω, είναι δεδομένο πως θα τον επιλέξω".

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Το SPORT24 στο Σολτ Λέικ Σίτι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται από την Πέμπτη (16/2) στο Σολτ Λέικ Σίτι για να μεταφέρει τον παλμό από το 72ο All-Star Weekend του NBA. Το SPORT24 ακολουθεί και φέτος τον captain Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μπαίνει στο ένατο εορταστικό τριήμερο της καριέρας του και στο έβδομο All-Star Game.

Χορηγός της αποστολής ο Ιταλικός και Παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Στη Mapei θα βρείτε περισσότερα από 5.000 προϊόντα για κάθε ανάγκη: κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκους, στεγανωτικά, θερμομόνωση, χρώματα και πολλά άλλα. Γνωρίστε και εσείς τα προϊόντα Mapei στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ NBA ALL STAR GAME 2023 NBA ALL STAR GAME NBA ALL STAR NBA ALL STAR WEEKEND 2023 NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ