ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς θα πρέπει να ανανεώσουν τον Χόλιντεϊ για να κρατήσουν τον Γιάννη σύμφωνα με το ESPN

Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς θα πρέπει να ανανεώσουν τον Χόλιντεϊ για να κρατήσουν τον Γιάννη σύμφωνα με το ESPN
AP PHOTO/NICK WASS

Ο αναλυτής του ESPN, Μπόμπι Μαρκς, θεωρεί απαραίτητη την ανανέωση του συμβολαίου του Τζρου Χόλιντεϊ με τους Μπακς για την παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι.

Στην ημερήσια διάταξη το ΜΜΕ της Αμερικής βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η πιθανότητα να μην περάσει ολόκληρη την καριέρα του στο Μιλγουόκι, μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις που έχει κάνει ο ίδιος τόσο στους New York Times, όσο και στο "48 minutes podcast". Και στις δύο αυτές συνεντεύξεις, ο Greek Freak κατέστησε σαφές πως θα μείνει πιστός τους Μπακς για όσο εκείνοι είναι championship contender ομάδα.

Για να παραμείνουν τέτοια ομάδα, οι Μπακς θα πρέπει να κρατήσουν κι άλλα κομμάτια από το βασικό κορμό τους, όπως τον Τζρου Χόλιντεϊ, το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια, αν εκείνος επιλέξει να κάνει opt-in για τη σεζόν 2024-25.

"Δεν νομίζω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα υπογράψει επέκταση, δεν έχει νόημα οικονομικά. Θα ανησυχούσα με το τι συμβαίνει με τον Τζρου Χόλιντεϊ. Νομίζω ότι αυτός θα είναι ο X-factor, αυτός που θα παρακολουθήσω.

Ο Χόλιντεϊ νομίζω ότι μπορεί να υπογράψει επέκταση συμβολαίου από τις 22 Φεβρουαρίου και ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι free agent την επόμενη χρονιά (σσ. αν κάνει opt-out από το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024). Τι θα κάνει το Μιλγουόκι μαζί του; Αν τον χάσουν θα μπουν σε μεγάλους μπελάδες", ανέφερε ενδεικτικά ο αναλυτής του ESPN, Μπόμπι Μαρκς.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ