NBA

Αντετοκούνμπο: "Έτρεχα στο 30-40% και ακόμη δεν μπορώ, θα μου πάρει ίσως καιρό να γυρίσω στο επίπεδο που θέλω"

Αντετοκούνμπο: "Έτρεχα στο 30-40% και ακόμη δεν μπορώ, θα μου πάρει ίσως καιρό να γυρίσω στο επίπεδο που θέλω"

Δεν είναι ακόμη σε θέση να τρέξει χωρίς πόνους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως δήλωσε στην exit interview των Μιλγουόκι Μπακς.

Δεν πέρασε 24ωρο από τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Ιντιάνα Πέισερς, από τον δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό σε α' γύρο των playoffs και η ομάδα του Μιλγουόκι κατέβασε ρολά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε την exit interview, την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη στη σεζόν, λέγοντας πως από τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου κι έπειτα φορούσε προστατευτική μπότα για την τραυματισμένη του γάμπα, δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς πόνο, ενώ για πρώτη φορά έκανε χαλαρό τρέξιμο πριν από μερικές ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Δεν ήμουν καν κοντά στο να τικάρω τα κουτάκια, όμως προσπαθούσα και πίεζα τον εαυτό μου και πίεζα και πίεζα και πίεζα ώστε να φτάσω σε ένα σημείο για να βγω εκεί έξω και να βοηθήσω. Τελικά η απόφασή μας ήταν πως δεν έμοιαζε ασφαλές το να αγωνιστώ, από τη στιγμή που δεν μπορούσα έστω να τρέξω σε φουλ ταχύτητα. Έτρεχα στο 30-40% μου. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να τρέξω, θα μου πάρει ίσως ημέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί, για να γυρίσω στο επίπεδο στο οποίο θέλω να βρίσκομαι. Δεν έχω ξαναδουλέψει τόσο πολύ στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου".

TAGS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ