NBA FINALS

Αντετοκούνμπο: Εργαζόμενος των Μπακς έκλεψε κάποτε 3 μπισκότα από τον ρούκι Γιάννη και 8 χρόνια μετά του τα έδωσε πίσω με... τόκο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Ρον ΜακΚλόσκι
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Ρον ΜακΚλόσκι RON MCCLOSKEY OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Ένας εργαζόμενος των Μπακς θυμήθηκε μία ιστορία 8 χρόνων, όταν πήγε σπίτι του ρούκι Γιάννη Αντετοκούνμπο και του έκλεψε τρία μπισκότα, συμπληρώνοντας ότι πλέον κάλυψε το... χρέος του, αφού πήγε μία σακούλα μπισκότα στον "Greek Freak".

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μπακς, αναδείχθηκε MVP των NBA Finals. Έγινε στίχος σε κομμάτι του Κάνιε Γουέστ, αλλά και τραγούδι από τον αδελφό του, Φράνσις, ξύπνησε μνήμες στην δασκάλα του στο νηπιαγωγείο. Παράλληλα όμως έδωσε αφορμή σε έναν εργαζόμενο των Μπακς να εξιλεωθεί όταν πριν από 8 χρόνια είχε κλέψει τρία μπισκότα από τον "Greek Freak".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για τον Ρον ΜακΚλόσκι ο λόγος, ο οποίος μοιράστηκε μία όμορφη ιστορία από την ρούκι σεζόν του Γιάννη, όταν και είχε πάει στο σπίτι του ρούκι των Μπακς για να κάνει μία δουλειά και επειδή πείνασε έφαγε... τρία μπισκότα του "Greek Freak". Αποτέλεσμα ήταν έκτοτε ο Γιάννης να τον αποκαλεί "κλέφτη μπισκότων", με τον ΜακΚλόσκι να καλύπτει το λάθος του 8 χρόνια αργότερα, πηγαίνοντας στον σταρ των Μπακς μία σακούλα με 47 μπισκότα για να τιμήσει την 50αρα του Αντετοκούνμπο στο Game 6 των NBA Finals με τους Σανς; Γιατί όμως 47 και όχι 50; Επειδή τα άλλα τρία μπισκότα θα πάνε στον "κλέφτη μπισκότων".

Αναλυτικά ο ΜακΚλόσκι γράφει στην διήγησή του:

""Ο κλέφτης των μπισκότων!

Την πρώτη μου εβδομάδα με τους Μπακς μου ζήτησαν να πάω στο σπίτι του ρούκι Γιάννη Αντετοκούνμπο για να το εγκαταστήσω δορυφορική τηλεόραση.

Ήμουν εκεί για 5 ώρες όταν πείνασα. Ήταν πριν μπορείς να φας μέσω Uber, πήγα λοιπόν σε ένα ντουλάπι στου Γιάννη και πήρα τρία μπισκότα, πιστεύοντας ότι δεν θα το πρόσεχε.

Την επόμενη μέρα, ήρθε σε εμένα στις εγκαταστάσεις και με ρώτησε αν έφαγα τα μπισκότα του, επειδή έλειπαν τρία. Σοκαρισμένος ότι το πρόσεξε, αρνήθηκα ότι τα έφαγα (και το έκανα αυτό για τρία χρόνια).

Όποτε με βλέπει ο Γιάννης με λέει "Ο κλέφτης των μπισκότων".

Τιμώντας την 50αρα που σημείωσε κόντρα στους Σανς, του έδωσα μία σακούλα με 47 μπισκότα (50, πλην 3 για τον κλέφτη).

Όχι που δεν θα έπαιρνε πρέφα πως του έλειπαν μπισκότα."

Δείτε τα posts του ΜακΛόσκι:

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ