ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο: "Έχουμε δουλειά να κάνουμε, πρέπει να είμαστε ταπεινοί"

Αντετοκούνμπο: "Έχουμε δουλειά να κάνουμε, πρέπει να είμαστε ταπεινοί"

Δεν πετούσε στα σύννεφα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από την σκούπα επί των Χιτ, καθώς δήλωσε πως οι Μπακς πρέπει να είναι ταπεινοί για να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια των playoffs.

Πήρε τη σκούπα, γκρέμισε τους Χιτ, έγραψε το πρώτο triple-double της καριέρας του στα playoffs και στο τέλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως οι Μπακς πρέπει απλώς να συνεχίσουν με ταπεινοφροσύνη για να πετύχουν τους στόχους τους. Ο Greek Freak αποθέωσε τους συμπαίκτες του για την αποτελεσματικότητά του και εξήγησε πως η ομάδα του Μιλγουόκι θα προσπαθήσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Ήταν ένας τελικός για εκείνους, περιμέναμε ότι θα έπαιζαν σκληρά, όμως στο τέλος της ημέρας θέλαμε να σκοράρουμε. Υπάρχουν μέρες που δεν τα καταφαίρνεις, απόψε ήταν μια τέτοια μέρα, όμως συνεχίσαμε να παλεύουμε. Έκαναν καλή δουλειά στο μαρκάρισμά μας, μας έκαναν να δυσκολευθούμε, αλλά δεν τέσταραν την υπομονή μας. Έχουμε σπουδαία παιδιά, τον Φορμπς, τον Πόρτις, τον Χόλιντεϊ και συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο.

Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να βελτιωθούμε, θα έχουμε μία εβδομάδα για να ξεκουραστούμε και να ανακάμψουμε, όμως το σημερινό 4-0 απέναντι στην ομάδα που μας νίκησε πέρυσι, είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, έχουμε δουλειά να κάνουμε. Παίζουμε καλό μπάσκετ, αμυνόμαστε πραγματικά καλά και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Θα δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε αυτή την εβδομάδα.

Το Μαϊάμι είναι σκληρή, πειθαρχημένη ομάδα. Θα είναι πάντα εκεί, για 48 λεπτά και αυτό τους κάνει σπουδαίους. Βάλαμε τα σουτ, ο Μπριν, ο Κρις, ήμασταν έτοιμοι να επηρεάσουμε το παιχνίδι με ωριμότητα. Είχα το κεφάλι μου ψηλά, έψαχνα τους ελεύθερους, ήθελα και πέρυσι να παίζω έτσι όμως φέτος έχουμε παιδιά που βάζουν τα τρίποντα. Υπάρχει βελτίωση στο μπάσκετ, είμαι ευλογημένος που μπορώ να επηρεάσω το παιχνίδι επιθετικά και αμυντικά, είμαι ώριμος για να καταλαβαίνω πράγματα".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ