ΕΣΑΚΕ

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Α1!

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Α1!
Ο Άρης Δαμιανίδης κάθισε για λίγο στο ίδιο τραπέζι με τον Βασίλη Οικονομίδη INTIME SPORTS

Με ψήφους 7-4 αναβλήθηκε το τζάμπολ του πρωταθλήματος που είχε οριστεί για τις 15-16 Οκτωβρίου. Διαβάστε ποιοι ψήφισαν υπέρ και ποιοι κατά!

Πολλές ομάδες δεν είχαν καταφέρει ούτε να ετοιμάσουν το ρόστερ τους και τελικά το τζάμπολ της Α1 Ανδρών αναβλήθηκε μετά την ψηφοφορία που έγινε στη θυελλώδη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.

Τελικά το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος που είχε οριστεί για το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς με ψήφους 7-4 οι εκπρόσωποι των ομάδων ζήτησαν αναβολή.

Αναβολή μέχρι πότε θα αναρωτηθεί εύκολα κάποιος; Μέχρι να έρθει η πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που να είναι συμφέρουσα για όλους ψήφισε η πλειοψηφία των ομάδων της Α1 Ανδρών.

Αντίθετοι στην αναβολή του πρωταθλήματος ήταν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Καβάλα και ο Κολοσσός Ρόδου, ενώ υπέρ ψήφισαν οι ΠΑΟΚ, Άρης που το είχαν δηλώσει άλλωστε από το πρωί με κοινή τους ανακοίνωση, ο Πανιώνιος, το Μαρούσι (που παλεύει να φτιάξει ομάδα), το Περιστέρι, ο Ηλυσιακός και ο ΚΑΟΔ. Λευκό ψήφισε ο Ίκαρος που ζήτησε αναβολή για μία αγωνιστική, ενώ απών ήταν ο εκπρόσωπος του Ρεθύμνου.

Το κλίμα ήταν "καυτό" και μόλις ο Ηλίας Λιανός πρότεινε την αναβολή, ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος. Διαβάστε τον απολαυστικό διάλογο...

Λιανός: Προτείνω την αναβολή

Μάνος Παπαδόπουλος: Δεν μπορείς να την επιβάλλεις

Λιανός: Παίξε μόνος σου

Μάνος: Θα πάω στην Αδριατική Λίγκα!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα ήταν το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες ήθελαν μεγαλύτερο ποσοστό από τα περίπου 200.000 που παίρνουν από την ΕΡΤ.

Κατά της αναβολής και η ΕΟΚ

Η θέση της ΕΟΚ είναι γνωστή, με δεδομένο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει το προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο προκρίθηκε η Εθνική ομάδα. Έτσι, λοιπόν, ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ ζήτησε να μην υπάρξει αναβολή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.

Να υπενθυμίσουμε ότι συζητήθηκε επίσης το θέμα των διαιτητών και της μείωσης των αποδοχών τους παρουσία των κ.κ. Καφέ (ΟΔΚΕ) και Συμεωνίδη (ΚΕΔ).

Ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του, Χρήστου Σταυρόπουλου διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία του Γιώργου Τανατζή, λέγοντας: "Μας λέτε να μη δυναμιτίζουμε το κλίμα, αλλά μας βάζετε τον Τανατζή στο πρώτο ματς!".

Άμεση ήταν η απάντηση του Μάνου Παπαδόπουλου ο οποίος πετάχτηκε και είπε: "Ε πείτε μας ποιους θέλετε να τελειώνουμε!". Πάντως, ο Σταυρόπουλος ηρέμησε τα πνεύματα λέγοντας: "Να ακούς τι λέμε. Μιλάω πως δυναμιτίζεται το κλίμα".

Μ' αυτά και μ' αυτά ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το οποίο αποφάσισε την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ