ΕΟΚ

Πρότειναν επιστροφή στα αθλητικά σωματεία

Πρότειναν επιστροφή στα αθλητικά σωματεία
INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ τα είπαν με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο προτείνοντας την κατάργηση των ΚΑΕ, σε μία προσπάθεια το άθλημα να επιστρέψει πιο δυνατό

Η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο οι ιθύνοντες των συλλόγων ζήτησαν αλλαγή στην υπόσταση των ομάδων.

Εν ολίγοις δηλαδή θέλουν να επιστρέψουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο και αντί για ΚΑΕ να κατεβαίνουν ΑΣ (αθλητικά σωματεία) στο πρωτάθλημα. Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν πήρε στο αίτημα για μετατροπή των ΚΑΕ σε αθλητικά σωματεία.

Παράλληλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο κατάργησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, από τη στιγμή που η πλειοψηφία των ομάδων δεν επιθυμεί την ύπαρξη της, μετά και τα τελευταία γεγονότα με την αποβολή του Πανελληνίου.

Στη συνάντηση, επίσης οι ομάδες ζήτησαν μείωση των αποδοχών των διαιτητών, προκειμένου να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα. Ο ολυμπιακός παρενέβη μέσω του Χρήστου Σταυρόπουλου που ήταν παρών και είπε: "Δεν θέλουμε να τοποθετηθούμε επί του θέματος, γιατί στο πρώτο ματς του Κυπέλλου, η ΚΕΔ μας όρισε τον Τανατζή, ο οποίος μας έχει στερήσει ένα πρωτάθλημα και είναι ανεπιθύμητος".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ