ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Οι Τούρκοι προσέφεραν μεγάλο διετές συμβόλαιο στον Πουαριέ, σύμφωνα με το encestando

Αναντολού Εφές: Οι Τούρκοι προσέφεραν μεγάλο διετές συμβόλαιο στον Πουαριέ, σύμφωνα με το encestando
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Βενσάν Πουαριέ έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από την Αναντολού Εφές, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει αφοσιωθεί στην υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Έντι Ταβάρες, όπως σημειώνει το encestando.

Η Αναντολού Εφές σχεδιάζει ολική αναδόμηση στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν, με τους Τούρκους να είναι δραστήριοι στη μεταγραφική αγορά αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με το ισπανικό encestando, η ομάδα του Μιγιάτοβιτς υπέβαλε μεγάλη - οικονομικά - πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Βενσάν Πουαριέ και ελπίζει να κλείσει την θετικά την υπόθεση του Γάλλου σέντερ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται να έχει αφήσει στην άκρη την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Πουαριέ, αφού δεν προτίθεται να του προσφέρει αύξηση αποδοχών για τον κρατήσει στην Ισπανία και στο WiZink Center.

Οι Μαδριλένοι έχουν αφοσιωθεί για να παρατείνουν τη θητεία του Έντι Ταβάρες και έχουν σκοπό να εξοικονομήσουν χρήματα για να πετύχουν την απόλυτη προτεραιότητά τους για το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ο Πουαριέ μετρά 8.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 0.6 ασίστ, 1.5 μπλοκ και 0.4 κλεψίματα ανά 18'26" σε 35 στη φετινή EuroLeague, ενώ ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο αριθμεί 9.6 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 1.5 μπλοκ ανά 22'56" σε 31 ματς στη διοργάνωση.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ