EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Δύσκολα θα προλάβει τη Ρεάλ ο Μπομπουά

Αναντολού Εφές: Δύσκολα θα προλάβει τη Ρεάλ ο Μπομπουά
© ANADOLU EFES

Τις υπηρεσίες του Ροντρίγκ Μπομπουά θα στερηθεί -όπως όλα δείχνουν- η Αναντολού Εφές στην εξ'αναβολής αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά το 0/2 στη διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε στην EuroLeague η Αναντολού Εφές πήρε μια νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Εργκίν Αταμάν να προσπαθεί να δώσει ρυθμό στους Βασίλιε Μίτσιτς και Σέιν Λάρκιν, που ταλαιπωρήθηκαν για διαφορετικούς λόγους τον προηγούμενο διάστημα.

Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε μετά το παιχνίδι και για τον τραυματία Ροντρίγκ Μπομπουά, αλλά και για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα του σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα play-offs της EuroLeague: "Ο Μίτσιτς μας έδωσε ελπίδα πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσουμε αυτή την εβδομάδα. Επιλέξαμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να βρει αγωνιστικό ρυθμό το συντομότερο δυνατόν.

Ο Λάρκιν και ο Μπράιαντ έπαιξαν επίσης καλά. Πρέπει να αυξήσουμε το ρυθμό, ώστε να αξιολογήσουμε την καλή μας άμυνα. Πρέπει ακόμα να μειώσουμε τα λάθη που κάνουμε στην επίθεση.

Ήταν κακό για εμάς που το αναβληθέν παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει αυτή την εβδομάδα (14/03, 19:30), ειδικά πριν από ένα ακόμα πιο κρίσιμο ματς με την Παρτίζαν (16/03, 19:30). Ο Μπομπουά είναι δύσκολο να βρεθεί στο παρκέ στον αγώνα με τη Ρέαλ.

Είναι μια σημαντική εβδομάδα, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια στην έδρα μας, για αυτό θέλουμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ και να πάμε με καλλη ψυχολογία το πιο κομβικό παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν", είπε αναλυτικά ο Αταμάν.

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ