ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αναντολού Εφές: Αγωνία για τον τραυματισμό του Μπομπουά

Αναντολού Εφές: Αγωνία για τον τραυματισμό του Μπομπουά
ANADOLU EFES

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά ήταν μια πραγματική όαση στην αγωνιστική έρημο της Αναντολού Εφές στο Βελιγράδι, αλλά ο τραυματισμός του είναι ακόμα ένας ισχυρός πονοκέφαλος για τον Αταμάν, εν όψει του καθοριστικού μας με τη Μακάμπι (10/3).

Η εξαιρετική παρουσία του Ροντρίγκ Μπομπουά, δεν στάθηκε αρκετή για ν' αποτρέψει τη βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά το ακόμα χειρότερο για την Αναντολού Εφές και τον Εργκίν Αταμάν, είναι ότι ο διεθνής Γάλλος γκαρντ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα.

Ο Μπομπουά πάτησε άσχημα το αριστερό του πόδι πάνω σε αυτό αντιπάλου και χρειάστηκε η βοήθεια του τιμ της Εφές, για να καταφέρει να φτάσει έως τον πάγκο.

Η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη για την καθοριστική -για το μέλλον και των δύο ομάδων στη EuroLeague- αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ της Παρασκευής (10/3, 19.30 novasports 4HD). Και το ζητούμενο για τον Αταμάν είναι να μην έχει ακόμα μια σοβαρή απώλεια, μετά τον Βασίλιε Μίτσιτς.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ