Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσαν Μελέτης και τρεις

Ανανέωσαν Μελέτης και τρεις

Με προπονητή τον Κώστα Μελέτη θα συνεχίσει και του χρόνου ο Πανιώνιος στις γυναίκες, ενώ ανανέωσαν Παναγιωτοπούλου, Σταμπούρλου και Στεφανίδου

Η έλευση μεσούσης της περιόδου του κόουτς Κώστα Μελέτη βοήθησε τον Πανιώνιο, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τελικά να σωθεί εύκολα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εμπιστευτεί τον έμπειρο τεχνικό και τη νέα σεζόν που θα βρει τον Πανιώνιο στην Α2 γυναικών. Από τις πρώτες επιθυμίες του Μελέτη ήταν να διατηρηθεί ένα σημαντικό μέρος από το κορμό της ομάδας με τη διοίκηση του Πανιωνίου να μην του χαλάει το χατίρι και να έρχεται σε συμφωνία με τις Μαρία Παναγιωτοπούλου, Πωλίνα Σταμπούρλου και Τζούλι Στεφανίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

" Μετά από την επιτυχή έκβαση της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, και την σημαντική του συμβολή σε αυτή,ο Κώστας Μελέτης, θα είναι για την νέα σεζόν ο προπονητής του Γυναικείου Τμήματος Μπάσκετ του Πανιωνίου.

Ο Γενικός Αρχηγός του Τμήματος κος Άγγελος Ριζόγλου και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, συμφώνησαν σε όλα με τον έμπειρο τεχνικό, με στόχο μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, καθώς και μια αναζωογόνηση στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής καθώς ο Κώστας Μελέτης θα ηγηθεί τεχνικά και του τμήματος Νεανίδων του Συλλόγου.

Άμεσα ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς με τις Παναγιωτοπούλου Μαρία, Σταμπούρλου Πωλίνα και Στεφανίδου Τζούλι, να ανανεώνουν την συνεργασία τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Ο σχεδιασμός της Γυναικείας Ομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα καθώς οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο κος Μελέτης έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα την στελεχώσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο".

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ