ΑΡΗΣ

Αναμονή και... Άγιος ο Θεός

Αναμονή και... Άγιος ο Θεός
Σέκουλιτς

Συνεχίζονται οι επαφές με Σέκουλιτς, κλεισμένος θεωρείται ο Μπάρλος ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Χαρίσης

Το μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπλάγκοντα Σέκουλιτς συνεχίζεται ώστε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ να καλύψει το κενό του κοινοτικού σέντερ, ωστόσο εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις από τον Αντρέα Ματσόν.
Ο Ιταλός κόουτς όμως δεν ασχολείται μόνο με την ευρωπαϊκή αγορά αλλά και την εγχώρια αφού σε επικοινωνία που είχε με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ενημέρωσε τον Έλληνα σέντερ ότι τον θέλει στον Άρη.

Πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση αφού ο ταλαντούχος σέντερ δεν είναι στα πλάνα του Παναγιώτη Γιαννάκη φέτος και θα δοθεί δανεικός, γεγονός που επιτρέπει στους "κίτρινους" να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από εκεί και πέρα "κλεισμένος" θεωρείται ο Μπάρλος του οποίου η μετακίνηση στον Άρη αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Όσο για τον Γιώργο Τσιάρα ακόμα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη παρά το γεγονός ότι ήταν από τους πρώτους που απασχόλησαν την ΚΑΕ μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος και μάλλον θα ναυαγήσει η απόκτησή του.

Τέλος μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καλαϊτζή ο οποίος θα συνεχίσει στον Πανελλήνιο το κενό του ενδέχεται να καλυφθεί από τον Χρήστο Χαρίση που αποτελεί παρελθόν για την Πρόκομ και η εμπειρία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας να τον εντάξουν στο δυναμικό της.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ