ΑΡΗΣ

Επικοινωνία με Μαυροκεφαλίδη

Επικοινωνία με Μαυροκεφαλίδη
Μαυροκεφαλίδης

Oι "κιτρινόμαυροι" έκαναν μια διερευνητική επαφή με το Λουκά Μαυροκεφαλίδη για να τον αποκτήσουν

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον εκπρόσωπο του Λουκά Μαυροκεφαλίδη έγινε το απόγευμα της Πέμπτης. Λίγη ώρα αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε η πρώτη επικοινωνία με τον διεθνή φόργουορντ από τον Αντρέα Ματσόν. Επικοινωνία περισσότερο μεν διερευνητική αλλά παράλληλα και τέτοια ώστε ο Ιταλός τεχνικός του Άρη να του δώσει να καταλάβει ότι βρίσκεται στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Προτεραιότητα του Ματσόν μπορεί να είναι η εύρεση του βασικού κοινοτικού σέντερ για τη νέα αγωνιστική περίoδο και ακολούθως του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ που επιθυμία του είναι να διαθέτει και τρίποντο ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τον αφήνει αδιάφορο σχετικά με την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ του.

Μεταξύ των παικτών που όπως φαίνεται θα ήθελε να έχει στην διάθεσή του είναι και ο Μαυροκεφαλίδης η απόκτηση του οποίου μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Πολύ απλά γιατί μπορεί να αποτελέσει αυτός μέλος της βασικής πεντάδας και αναλόγως να γίνουν οι υπόλοιπες κινήσεις. Όπως και να έχει όμως βασική παράμετρος στην περίπτωσή του είναι και το τι θα πει ο Ολυμπιακός, αν δηλαδή θα συναινέσει στην παραχώρησή του ως δανεικού στον Άρη, όπως και το υψηλό του συμβόλαιο.

Οι απολαβές του Μαυροκεφαλίδη σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με τους "ερυθρόλευκους" είναι της τάξης των 500.000 ευρώ. Παράλληλα ο Ματσόν από την κοινοτική αγορά και την θέση του βασικού σέντερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ως πρώτη επιλογή πάντα τον Μπλάγκοντα Σέκουλιτς.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ομάδα της Θεσσαλονίκης και από εβδομάδα που θα βρεθεί στην Αθήνα από την πατρίδα του δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Βαρόμετρο στην περίπτωση του Σέκουλιτς θα αποτελέσει το οικονομικό όπου φαίνεται να υπάρχει απόσταση την στιγμή αυτή.

Ουάσιγκτον και Φλέτσερ

Κατά τα άλλα στον Άρη από την Δευτέρα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την πώληση του Ντάριους Ουάσιγκτον. Ο Αμερικανός με το σκοπιανό διαβατήριο όπως διαδίδεται φαίνεται να βρίσκεται μεταξύ Ούνικς Καζάν, Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων και μίας ισπανικής ομάδας ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ματσόν για την νέα χρονιά. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κέβιν Φλέτσερ.

Ευχές σε Τσαλδάρη


Κάθε λόγο έχει ο Δημήτρης Τσαλδάρης να αισθάνεται ευτυχισμένος όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό γιατί μετά την πρόσφατη κλήση του από την Εθνική Ελλάδας, για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά, χθες στις 20:45 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Πωλίνα.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κάντζα Αττικής και το παρών από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της, Γιάννης Δαμιανίδης.

Όλοι στην οικογένεια του Άρη ευχήθηκαν ολόψυχα στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας να έχει βίο ανθόσπαρτο και να αποκτήσει πολλούς απογόνους με την εκλεκτή της καρδιάς του, καθώς επίσης να βιώσει πολλές ακόμη μεγάλες στιγμές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ανάλογες ευχές στον Τσαλδάρη και από το SPORT24 με την είσοδό του στο κλαμπ των παντρεμένων.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ