ΑΕΛ

Ανακοινώθηκε ο Καλαφατάκης

Ανακοινώθηκε ο Καλαφατάκης
Καλαφατάκης

Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός των "βυσσινί"

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι σχέσεις του Χανιώτη τεχνικού δεν είναι και οι καλύτερες με τον Ντράγκαν Τσέρανιτς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
O προέδρος της ΚΑΕ Γιάννης Λάτσιος σχετικά με τον Κώστα Πιλαφίδη ανέφερε: " Αναγκαζόμαστε να διακόψουμε την συνεργασία μας με τον Κώστα Πιλαφίδη, εξαιτίας ενός προσωπικού του προβλήματος και αυτό το πράττουμε με πολύ συγκίνηση και αγάπη προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον οποίο όλοι μας δεθήκαμε σε μεγάλο βαθμό.

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας μας φέτος είναι δικό του έργο. Τον ευχαριστούμε όλοι ως διοίκηση για την πολύ καλή μας συνεργασία και ελπίζουμε κάποια στιγμή να διασταυρωθούν και πάλι οι δρόμοι μας

".

Ο Γιάννης Παπαχρήστος εκ μέρους των παικτών της ομάδας ευχαριστήσε τον Κώστα Πιλαφίδη για την συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ζωή του και την καριέρα του.

Ανακοινώθηκε ο Καλαφατάκης


Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Γιώργου Καλαφατάκη αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΑΕΛ 1964 ΓΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν".

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ ανέφερε: " Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της ΑΕΛ και αναλαμβάνω την ομάδα ως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, με σκοπό να επανέλθει στις νίκες και να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος".







TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ