ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για το ασφαλιστικό

Ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για το ασφαλιστικό
Μπάλα

Ανακοίνωση μέσω της οποίας έκρουσε εκ νέου τον κόδωνα του κινδύνου για το "ασφαλιστικό" εξέδωσε ο ΠΣΑΚ

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ, ανέφερε:
" Για όσους δεν γνωρίζουν εδώ και κάποιες ημέρες η εταιρεία που είχε αναλάβει να καλύψει ιατροφαρμακευτικά τους αθλητές της Α2, διέκοψε την παροχή των υπηρεσιών της, καθώς δεν έχει εισπράξει τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν τα ασφάλιστρα".

"Αν και η έναρξη της συνεργασίας και η κάλυψη των παικτών τέθηκε σε ισχύ στις 24/8 του 2007. Ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός είχε αναγγείλει πως αναλαμβάνει την κάλυψη της δαπάνης έπειτα από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ. Ζητάμε μια απάντηση τώρα".

"Μάλλον απαιτούμε μια εξήγηση τώρα. Οι αθλητές μέλη μας είναι ανασφάλιστοι και το θέμα δεν παίρνει καμία καθυστέρηση. Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα και κανείς δεν μας δίνει μια σαφή απάντηση. Είναι αδύνατο να διεξάγεται το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας χωρίς ιατρική κάλυψη των παικτών. Ήδη, ορισμένα μέλη μας υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες και δεν καλύπτονται από πουθενά αναζητώντας χρήματα για να καλύψουν μόνοι τους τη δαπάνη. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!



"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ