ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση του ICBS

Ανακοίνωση του ICBS
Μπάλα

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στην εντός έδρας ήττα από τη Δάφνη εξέδωσε το ICBS

" Τα κρούσματα εχθρικών διαιτησιών σε βάρος της ομάδος μας στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκαν με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο το περασμένο Σάββατο, όπου το δίδυμο των Σταματόπουλου-Δεσλή έδωσε σε όλους μας την αίσθηση ότι ακόμα κι έναν αιώνα να παίζαμε δεν επρόκειτο να μας αφήσουν να κερδίσουμε κι επειδή προφανώς ήθελαν να κάνουν και εντυπωσιακό φινάλε στην "παράσταση" που έδωσαν, δεν περιορίστηκαν στο να κλείνουν τα μάτια στα εξόφθαλμα φάουλ υπέρ του ICBS στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά προέβησαν σε πρωτοφανή παράβαση κανονισμών, ορίζοντας έτσι τον τελικό νικητή", ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση.

" Ειδικά για τον κύριο Δεσλή ήταν η δεύτερη φορά που δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν ένας αθλητής πατάει την γραμμή των 6.25 ή όχι. Κόντρα στα Τρίκαλα ήταν ο Μπόγδανος και το περασμένο Σάββατο ο Νικητάκης, ο οποίος πρέπει να ένιωσε κι ο ίδιος έκπληξη βλέποντας το σουτ του, 1:10 πριν τη λήξη, να μετράει για τρεις πόντους. Ελπίζουμε τουλάχιστον το "δις εξαμαρτείν" να είναι αρκετό για τους ανθρώπους της ΚΕΔ και να μην δώσουν ξανά τη δυνατότητα στον κύριο Δεσλή αλλά και τον κύριο Σταματόπουλο να απαξιώσουν την προσπάθεια των παικτών του ICBS μέσα στις τέσσερις γραμμές".

"Αν έχουν την στοιχειώδη ευθιξία τους καλούμε να δουν το βίντεο του αγώνα (σ.σ. αν ο κύριος Δεσλής το είχε κάνει στον αγώνα ICBS-Τρίκαλα ίσως δεν υπέπιπτε στα ίδια ακριβώς κωμικοτραγικά λάθη) και είμαστε σίγουροι ότι θα ζητήσουν μόνοι την εξαίρεσή τους. Όσο για εμάς, αν το βίντεο του αγώνα δεν είναι ικανό να πείσει από μόνο του για το δίκαιο της ένστασής μας, προβληματιζόμαστε αν στην συνέχεια του πρωταθλήματος πρέπει να τοποθετήσουμε... πλαστελίνη στην γραμμή των 6.25, ώστε να μένει το αποτύπωμα των παικτών και να μην χρειαστεί να ζήσουμε τον ίδιο τραγέλαφο και τρίτη φορα

".

Για το ΤΑΚ ICBS

O πρόεδρος
Κωνσταντίνος Τσουτσομάνος






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ