ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ανακοίνωση για... τοποθέτηση

Ανακοίνωση για... τοποθέτηση
Μπογονικολός

Η πατρινή ομάδα εξέδωσε ακόμα μία ανακοίνωση την ώρα που έχει μπροστά της τον αγώνα με την ΑΕΚ

"Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ συνεχίζοντας την φετινή δύσκολη αγωνιστική της προσπάθεια, έχοντας επισημάνει με θάρρος οτι ευθύνες ανήκουν σε όλους, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο απολογισμός γίνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Επειδή όμως γνωστοί –άγνωστοι "φίλοι", σε εισαγωγικά όπως αποδεικνύεται, δεν σέβονται αυτή την θέση και για να τοποθετηθούν κάποια πράγματα στην θέση τους είναι υποχρεωμένη να υπενθυμίσει τα παρακάτω: - η διοίκηση της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ, ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα στελέχη της, οι φίλοι της, οι 600 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και οι 100 επιχειρήσεις της Πάτρας υποστηρικτές της κατάφεραν να τοποθετήσουν μία ομάδα από την Γ΄ Εθνική στην επαγγελματική κατηγορία με παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΣ και δεν αλλάζει είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους! - οι τοποθετήσεις της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ είναι πάντοτε επώνυμες και όχι κρυμμένες πίσω από δημοσιογραφικά σχόλια. Οποία έθιξαν την φήμη της ΚΑΕ και αυτά και άλλες ενέργειες έχουν πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης αθόρυβα και θα δημοσιοποιηθούν για να είναι ενήμεροι οι φίλοι της ομάδας με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

-Οι πόρτες της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ εξακολουθούν να είναι ανοικτές για όλους τους φίλους της ομάδας που έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν και με την κριτική τους, αλλά όχι να κάνουν τους αδιάφορους παρατηρητές εκ του ασφαλούς και οι οποίοι δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να ανεβάσουν ποτέ την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ σε επαγγελματικό επίπεδο μπάσκετ.

- Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ θα συνεχίσει να προσφέρει στο μπάσκετ δίδοντας και ουσιαστική βοήθεια έμμεσα στο σωματείο, που δυστυχώς τα άλλα τμήματα του βρίσκονται σε περιφερειακές κατηγορίες, αλλά ευτυχώς η παρουσία της ΚΑΕ έχει βοηθήσει να έχει το σωματείο πολλά έσοδα από τα εκατοντάδες μικρά παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομών του σωματείου.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ δημιουργήθηκε για να μείνει με συνέχεια και συνέπεια στο Ελληνικό μπάσκετ. Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ θα συνεχίσει το αθλητικό και κοινωνικό έργο της στηριγμένη στους αληθινούς φίλους του μπάσκετ της Πάτρας".








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ