ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση-απάντηση του Ιωνικού Λαμίας

Ανακοίνωση-απάντηση του Ιωνικού Λαμίας
Χρήστου

Ο Ιωνικός Λαμίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία απαντάει σε εκείνη του Περιστερίου

Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει τα εξής: "Η απογοήτευση είναι η μητέρα της απελπισίας" υποστήριξε κάποτε ο Άγγλος ρομαντικός ποιητής Τζον Κιτς. Εμείς πάλι διαβάσαμε την πιο "κιτς" ανακοίνωση της σεζόν στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Περιστερίου.
Δεν θα μπούμε στην ουσία της, γιατί απλά είναι μια ανούσια ανακοίνωση, υβριστικού περιεχομένου, ελλειμματική σε νόημα και ειρμό. Δεν θα μπαίναμε καν στον κόπο να τη σχολιάσουμε, αν δεν είχε προσβλητικές αναφορές για τον τόπο μας και τον προπονητή μας.

Σε ότι αφορά στην "αγένεια και τη βλαχοπονηριά" που αναφέρει, απλά να θυμίσουμε σε αυτούς που αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" πως το τελευταίο μέλος της οικογένειας Βοναπάρτη, ο Τζερόμ Ναπολέων Βοναπάρτης, πέθανε το 1945 όταν μπερδεύτηκε στο λουρί του σκύλου του και έπεσε στο έδαφος.

Το… αν… κάποτε "πρίγκιπες", δεν σημαίνει και "πάντα πρίγκιπες". Σε ότι αφορά στον Μπάνε Πρέλεβιτς και "τη λαχτάρα που τον έβαλε στο Κύπελλο το Περιστέρι" να σημειώσουμε πως το σύνδρομο της συνωμοσίας, προϋποθέτει πάντα ένα σύμπλεγμα καταδίωξης.

Ευχόμαστε στο Περιστέρι καλή συνέχεια στον θεσμό του κυπέλλου (αφού εκεί έχουν κολλήσει, γιατί να τους χαλάσουμε τη διασκέδαση;). Για το πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους. Ευτυχώς γι' αυτούς δεν προβλέπεται να συναντηθούμε περισσότερες από δύο φορές!

Σε ότι αφορά στον αθλητικό πολιτισμό, την κουλτούρα και την ευπρέπεια καθενός, σας παραπέμπουμε στην προαναγγελία του αγώνα (με τίτλο "Ας κερδίσει ο καλύτερος"). Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…"

H ανακοίνωση του Περιστερίου που είχε προηγηθεί ανέφερε: "Μάρκου του Ευγενικού γράφει το εορτολόγιο, αλλά στη Λαμία γιόρταζαν την… αγένεια και τη βλαχοπονηριά.

Η ομάδα μας ηττήθηκε 65-59, όμως έχουμε να καταγγείλουμε κατάπτυστη συμπεριφορά με φτηνά κόλπα τα οποία ο χώρος προσπαθεί από καιρό να αποβάλει. Τεχνητή ένταση με ψευτοτσαμπουκάδες για να αλλάξει η ροή του αγώνα, πράγμα το οποίο (τελικώς) επιτεύχθηκε.

Στο τέλος, τα σφυρίγματα δεν ήταν και πάλι όπως έπρεπε, ενώ ο κόσμος –κάθε φορά που πλησιάζαμε- έριχνε χαρτιά στο γήπεδο για να διακόπτεται το παιχνίδι.

Μέσα σ’ όλα, έγινε και ο Πρέλεβιτς μάγκας παίρνοντας τάιμ άουτ στον Μανουσέλη όταν όλα είχαν κριθεί. Θα είχε τους λόγους του για τη λαχτάρα που τον έβαλε στο Κύπελλο, όταν ξεκινούσαν οι υποχρεώσεις των δυο ομάδων".
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ