ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε Δούνη ο Ίκαρος

Ανακοίνωσε Δούνη ο Ίκαρος
Ο Δούνης στον ίκαρο

Ο Θανάσης Δούνης από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στον Ίκαρο/'Εσπερο κα όχι στον Ηλυσιακό

Ο Θανάσης Δούνης θα είναι ο γενικός διευθυντής του τμήματος μπάσκετ, ο Νίκος Λατρόβαλης θα παραμείνει στο πόστο του μάνατζερ και ο Άκης Μιχαλάς θα είναι ο γενικός αρχηγός των τμημάτων υποδομής και ο συνδετικός κρίκος με την πρώτη ομάδα.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και οι τρεις βρίσκονται στον Ίκαρο-Έσπερο και θα βοηθήσουν την ομάδα μας. Τον Νίκο και τον Άκη τους ξέρουμε πολύ καλά και καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» μας και τον Θανάση", ανέφερε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Ο Θανάσης Δούνης από τη πλευρά του τόνισε: " Σε μια δύσκολη εποχή γενικά για τον αθλητισμό, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ομάδες σαν τον Ίκαρο-Έσπερο. Εγώ από τη πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν, ώστε ο σύλλογος να διατηρήσει την ευρυθμία και την υγεία που τον χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια".

Ο Νίκος Λατρόβαλης θα συνεχίσει στα καθήκοντα του μάνατζερ της ομάδας και όπως είπε… "πλέον δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ, αφού στην Α1 χρειάζονται έργα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Όλοι θα δουλέψουμε με αυτό το στόχο".

Υπερινισχυμένος στο πόστο του θα συνεχίσει ο Άκης Μιχαλάς, ο οποίος δήλωσε: "Η ανδρική ομάδα είναι η βιτρίνα, αλλά και πίσω από αυτή γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια στον Ίκαρο-Έσπερο.

Έχουμε πάρα πολλά παιδιά στα τμήματα υποδομής και στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα και να τους μάθουμε τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και να τα διαπαιδαγωγήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η Καλλιθέα είναι ένας μεγάλος αθλητικός δήμος και είναι χρέος μας να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της πόλης και φυσικά των γύρω περιοχών".












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ